perjantai 9. syyskuuta 2011

"Oletko kokeillut greippimehua?"

"Oletko kokeillut greippimehua? Meillä tärppäs heti kun aloitin sen juomisen päivittäin...ja yritystä oli takana jo neljä kuukautta"
Voi legendaarinen greippimehu sanon minä...sen verran monta litraa olen jo sitä juonut että ois kyllä jokunen lapsi pitänyt tupsahtaa meillekin. Ja tuokin että moni niistä jotka sen mehun nimeen vannoo, on raskautunut sen normaalin vuoden sisään...tietenkin sen greippimehun avittamana, mielenkiintoista olisikin tietää monellako se hiton mehu on oikeasti mitään auttanut?

Ei toi mikään ajattelematon lause ole, ellei tiedä miten kauan on yritystä takana...eiköhän mekin olla tähän mennessä lähes kaikki mehut ja litkut kokeiltu, jotain ihme yrttijuomaa pistin miehenikin juomaan kun kuulemma parantaa siittiöiden liikkuvuutta vai mitä lie paransi...ei tullut tulosta, muutaku erittäin kipeä mies, mitä en ihmettele...sen verran pahaa tököttiä se oli...ihmettelen miten paljon sekin mua rakastaa että kaikkiin tommosiin lähtee mun takia.

Mutta jos kärjistetysti lähtisin toimimaan kaikkien ystävällisten vinkkien mukaan:
Joisin greippimehua ennen ovulaatiota ja punaviiniä sen jälkeen...lisäks kaikki mahdolliset vitamiinit ja ovulaatiotikut apuna. Tietysti sitä seistään päällään seksin jälkeen että varmasti siittiöt valuvat oikeaan osoitteeseen. Unohtamatta asentoja jotka parhaiten on jollain siskonkumminkaimalla toimi (olivat yrittäneet jopa puoli vuotta ja kun vaihtoivat eri seksiasentoon niin PAM nainen olikin heti raskaana). Tuon kaiken jälkeen tietysti pitää unohtaa se raskautumisen toive ja olla stressaamatta ja vaan nauttia elämästä kahdestaan...koska niinhän se naapurinpenakin vaimoineen tuli raskaaksi kun lopettivat stressaamisen niin PAM oltiinkin raskaana.

Nyt kun joku vielä kertois miten ihmeessä voi olla stressaamatta jos pitää kaikkien antamat keinot kokeilla...

Siinä vaiheessa kun olet ensin vuoden kiskonut niitä mehuja, viinejä ja vitamiinejä, nostellut jalkoja seinälle seksin jälkeen ja miettinyt oikeita asentoja raskautumiseen, on oikeasti suhteellisen vaikeata olla stressaamatta. Varsinkin kun oikeasti on joku biologinen syy siihen ettei raskaudu helposti (jos ollenkaan) niin emmä enää usko että noi mehut ja viinit auttaa, paitsi se viini tietty sopivissa määrin kyllä poistaa stressiä ja rentouttaa...voispa vaikka perjantain kunniaksi hakea punaviiniä, kun onhan se aika taas että sitä kannattaisi juoda, niinhän se irmelikin teki, olivat yrittäneet vaikka kuinka kauan, sitten se rupes sitä punaviiniä juomaan ja PAM heti tärppäs :)

5 kommenttia:

 1. Mua jokseenkin naurattaa tätä lukiessa, mutta tottahan tuo on! Kaikkia konsteja sitä muka onkin, joihin en itsekään kyllä hevillä usko. Ja vielä lisäisin tähän ärsyttävimmät kommentit listaan kun joku on kuullut ettei ole tärpännyt: "No onhan teillä vielä aikaa"(mistäs sinä tiedät?)"oot vielä niin nuori"(no eikö nuorena saa haluta lapsia??) ja te ootte vasta yrittäny niin vähä aikaa (jep, vasta vuosi pian takana ja toiset saa het ku miettiiki lasta)

  VastaaPoista
 2. pakko noihin on vaan huumorilla välillä suhtautua, sen verran outojakin "keinoja raskautua" on ehdoteltu juuri sillä selityksellä et "Kyllähän se lihakaupan jorma vaimoineen niin teki..." ja oikeesti mun mummo ehdotti jotain kirvestä sänkyyn että tulee poikia, koska hänen käyttämänsä lihakauppias oli niin poikalapsia saanut...ei voi ku nauraa :)

  VastaaPoista
 3. hahahahhaa :D kuolen nauruun!! eli greippimehut ja kirveet petiin ku jalat on ylhäällä!!

  VastaaPoista
 4. Loistavaa! Kuinka monta kertaa on tarvinnut pidättäytyä avautumasta, kun joku on kertonut varman keinon raskaaksi tulemiseen. Toisaalta paras vinkki, jonka lääkäri tänään antoi oli, että älä sitten lue mitä kaikilla keskustelupalstoilla kirjoitellaan..

  VastaaPoista
 5. Sulla on mun mieli... :D

  Juuri näin tää homma menee. Loistavasti kirjoitettu!
  Voi hitto, että joskus ottaa päähän, kun ensimmäinen kommentti on - Te yritätte liikaa! Stressi ei ole hyväksi.

  - Jep. On yritetty myös puolen vuoden pidättäytymistä stressaamisesta (ja seksistä, kun se mahdollisuus raskautua aiheuttaa sitä stressiä) eikä oo auttanut ???! Miksiköhän?

  VastaaPoista