perjantai 16. maaliskuuta 2012

uusia projekteja...

Uusi pilleriresepti tuli postissa tänään, jatkossa pitäisi kaksi kuukautta syödä ja pitää tauko...sovittiin lääkärin kanssa että jatkan vielä ainakin kolme kuukautta pillereiden kanssa, sitten heti pillereiden jälkeen clomit ja ultrassa seuranta mikä on tilanne ja vastine clomeihin. Omien tuntemuksien perusteella endo on mennyt jonkinasteiseen lepotilaan, kipuja ei ole ja jopa kystan puoleiset kivut alkavat kadota...joten jospa seuraavat kolme kuukautta auttaisi ja se paremmin toimiva munasarja pääsisi irti kohdusta (on siis endon takia jotenkin mutkalla ja kiinni kohdussa...) ja saataisiin se vauva vihdoin alulle. 
En siis ole luopunut toivosta, pidämme vaan taukoa, jotta saadaan mun kroppa toimintakuntoon ja omalla oudolla tavalla saan tilanteen haltuun, tällä hetkellä minä päätän tulenko raskaaksi vai en, enkä vain odota tulevani raskaaksi ja pety kroppaani.


Päätimme...tai minä päätin että voisimme ottaa toisen koiran ja tuttujen kautta kuulin yhdestä espanjalaisesta tarhasta, mistä voisi löytyä pelastettavia raukkoja, ja sieltähän se Juanita löytyikin...nyt vaan pitää selvitellä miten raukan saapi suomeen tuotua, kun mikään noista espanjankatukoira yhdistyksistä ei jostain syystä tee yhteistyötä kyseisen tarhan kanssa, eikä tarha yksityisille pitkin maailmaa koiria lähetä. Tuttuni siis asustelee epsanjassa ja on kyseiseltä tarhalta koiria pelastanut...
yllättävän vaikeaksi meni, mutta minähän en koskaan haasteita pakene, joten kesään mennessä se pikkuressukka on meillä ja minä olen raskaana. 
Lisäksi meidän sohvissa on uudet päälliset(joista ei koirankarvat niin selkeästi näy) ja makuuhuoneet ovat saaneet uudet tapetit...ja eteinen uuden maalin seinään, eli lyhyemmin sanottuna, kodista on tehty kodin näköinen.


Ja koska minä näin päätän niin tietenkin niin tapahtuu ;)

1 kommentti:

  1. koita saisitko apua facebookin kautta Dobermann Rescue Spaiain:ilta tai Ria Pittbull Rescue Spain:ilta... löytyy siis noilla nimillä facesta... tuovat ainakin eri tarhoilta koiria suomeen joten kannattaa kertoa tilanne ja kysyä pystyvätkö auttamaan..? :)

    VastaaPoista