torstai 10. toukokuuta 2012

Kesää odotellessa...

Olen viimeaikoina pohtinut jätänkö pillerit pois nyt vai syönkö vielä muutaman kuukauden ja sitten clomien kanssa yritetään taas kerran. Toisaalta en jaksaisi noita pillereitä syödä, kun ne ei oikeasti minulle sovi, endokivut kyllä katoaa, mutta jotenkin nuppi rupeaa sekoamaan...mutta toisaalta taas en haluaisi stressata lapsentekoakaan nyt, vaan nauttia kesästä(kunhan se tulee), mökkeilystä ja odotella syksyn Pariisin reissua.


Varmaan nyt näitäkin pohdintoja aiheuttaa se että tuli taas muutama raskausuutinen, joten pikkusen alkaa taas ärsyttää kun joka suunnassa porukka vaan sikiää kun siltä tuntuu ja meillä ei se vaan onnistu vaikka kuinka halutaan...vaikka päätinkin olla positiivinen ja luottaa tulevaan, niin kyllä se välillä vaan kirpasee kun kuulee uutisia miten toiset pyöräyttää sen kolmannen lapsen siinä kun meille ei tule sitä ainokaistakaan.


Lopuksi kuitenkin positiivisia uutisia, kevään aikana olen saanut kymmenen kiloa tiputettua pois, vaikka  matkaa tavoitepainoon on hirveästi niin kyllä olen ylpeä tästäkin. Tähän ei vielä isoja muutoksia ole tarvittu (hirveästi vaan lisääntyi töiden myötä liikkuminen) joten nyt ajattelin että jos rupeis salilla käymään ja kiinteyttämään tuota möhömahaa pois, jospa noiden rasvamakkaroidenkin katoaminen auttais siihen raskautumiseen :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti