perjantai 15. kesäkuuta 2012

Ohhoh...

Minä sain opiskelupaikan ja vielä siihen opintosuuntaan, jonne luulin etten varmasti pääse. Oli niin paljon pääsykokeissa porukkaa (lähes 300), joista valittiin 20 ja minulla oli vasta kakkosvaihtoehtona tämä koulutusohjelma...joten ajattelin etten mitenkään pääse. Mutta kaipa se varmuus siitä etten kuitenkaan tulisi valituksi rentoutti sen verran että selvisin kunnialla psykologiset testit ja nyt sitten syksyllä lähden opiskelemaan sairaanhoitajaksi \o/

Olo hiukan pöllähtänyt ja nyt sitten pitää vähän miettiä noita lapsiprojektin aikatauluja uusiksi, koska en kyllä nyt heti halua mammalomailemaan. Vaan haluaisin ainakin ensimäisen vuoden käydä kunnialla läpi ennenkuin tulee taukoa. Mutta näistä pitää vielä miehen kanssa keskustella, toistaiseksi leijun hiukan maan yläpuolella onnesta. Näköjään mä kuitenkin vielä onnistun jossain, vaikka se sitten onkin opiskelupaikka...ehkä tästä nyt seuraisi muitakin hyviä uutisia (esimerkiksi se työ, mitä hain, napsahtaisi minulle)

2 kommenttia:

  1. Onnea hienoista uutisista! :) Toivottavasti minäkin pääsen vuoden päästä kun täällä uusi aikuisryhmä terkkariksi alkaa!

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea opiskelupaikan johdosta! :)

    VastaaPoista