sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Uutta...niin kauheasti uutta

Syyskuu toi syksyn tullessaan ja meillä elämä muuttui aika paljon parissa viime viikossa.
Elikkäs, mulla alkoi opinnot nyt syyskuun alussa...hirveästi kaikkea uutta tullut ja onnekseni huomasin että oikeasti olen kiinnostunut alasta, joten onneksi kouluun pääsin. Innolla odottelen jo keväällä tulevaa työharjoittelua ja muutenkin sitä että lähtee opiskelut kunnolla käyntiin, kuitenkin tuo ensimäinen viikko oli oikeastaan kaikenmaailman orientoitumista yms, oli meillä muutama anatomian luento, jotka olivat todella mielenkiintoisia...ja ironista mutta totta, saatiin ensimäiselle ryhmätyölle aiheeksi kuukautiskierto ongelmineen (luulisin että minulla jotain tietoa on jo miten hormoonit heiluu kierron aikana)

Lisäksi meidän muuttoprojekti etenee, asunto on jo tiedossa ja nyt pitäisi siis pakata tavarat ja myydä ylimääräiset pois...sillä olen jo uuden sohvan ja kirjahyllyt ostanut ja onhan meillä aika paljon ylimääräistä tavaraa kun kaksioon kolmiosta muutetaan. Ei ehkä ihan loogisin ratkaisu muuttaa pienempään, mutta rahatilanteen takia pakko näin tehdä ja onneksi saatiin asunto kivalta paikalta. Pelkäsin kovasti että joudutaan jonnekin petosen perukoille muuttamaan, enkä sinne oikeastaan olisi halunnut ollenkaan. Nyt kuitenkin saatiin lähempää keskustaa ns.rikkaiden alueelta kaupungin vuokrakaksio.

Eli näillä mennään, ovulaatio tuli ja meni, ja nykyään ovulaatio aiheuttaa verenpaineiden laskemista niin alas että taju meinaa mennä, eli eiköhän tässä polilla lähdetä käymään...mutta en jaksa enää tuotakaan murehtia, eiköhän me jonoteta ivf:n kerran, ainakin viimeisin ajatus oli että kokeillaan noi clomit ja kerran ivf, katsotaan sitten miten jatketaan.

2 kommenttia:

  1. Onneksi sinulla on nyt paljon muutakin ajateltavaa kuin tämä yrittäminen. :)

    VastaaPoista
  2. Minusta on parempi katsoa kuin katua. Itse en olisi voinut olla kokeilematta hoitoja, sillä pelkään eniten elämässä katuvani tekemättömiä asioita (niitä on tullut jo muutama kaduttavaksi).

    Tsemppiä sinulle opiskeluihin ja sitten hoitoihin, kun niiden aika tullee.
    Mukavaa syksyä :)

    VastaaPoista