tiistai 21. toukokuuta 2013

tulevaisuus

Lääkärin luona käyty ja pitkän kaavan IVF edessä,heinäkuun kuukautisista soitto polille ja siitä lähtee meidän hoitokierre käyntiin. Sisuskalut ultrattiin ja hyvältä näytti, munasarjat ei enää kiinni kohdussa ja tuottivat ahkerasti uusia munasoluja :) kovin jäi positiivinen fiilis käynnistä ja tulevaisuudesta...mutta pari kuukautta ollaan "lomalla" hoidoista ja luomuillaan...sillä eihän sitä koskaan tiedä,sattuuhan niitä ihmeitä ;)

2 kommenttia:

  1. Tarkennan (jos siis olet julkisen puolen hoidossa) että elokuun kuukautisista jälkeen soittaessanne polille ivf:ään ilmottautuaksenne, pitää vielä odotella lääkärin takaisinsoittoa joka ilmottaa mahdutaanko mukaan vai ei! Mä tässä juuri toista viikkoa odottelen tuota puhelua. Tämä tuli meille ainakin yllätyksenä nyt ,ei tajuttu ei joutuisi vielä tällaistakin odottelemaan, kun sitä meidän IVF:ää jo kerran siirrettiin pari kuukautta eteenpäin... Mur!

    Hyvää lomailua! :)

    VastaaPoista
  2. pikkuhiljaa hiljalleen, eteenpäin se hiiviskelee.... Kesän aika on hyvä aika kerätä voimia tulevaan. Jäätelönmakuista kesää Sinulle <3

    VastaaPoista