tiistai 30. heinäkuuta 2013

Ei lapsia tehdä niitä saadaan....

No meidän kohdalla nyt siirrytään siihen että lapset tehdään, meillä vauvantaimet kasvatellaan lääkkeillä ja yhdistellään koeputkissa ja sitten toivotaan parasta. Vaikka lapsi tulee olemaan käsittämättömän suuri lahja ja onni, en koskaan tule sanomaan että lapsi on "saatu". Miten voisin sanoa niin, kun oikeasti se ihmistaimi on tehty. (jos joskus tiemme vie adoptioon saakka ja sitä kautta lapsi meille tulee, silloin lapsi on saatu)

Nämä ihmiset, jotka kertovat/neuvovat minulle miten lapsia tulee sillä ja sillä keinolla, tuskin oikeasti tietävät mitä on olla lapseton...oikeasti lapseton. Ei vain yrittää sitä vuotta ja sitten greippimehulla tai vastaavalla raskautua, ja itseasiassa en usko että näissäkään vippaskonsteissa loppujen lopuksi on oikeasti mitään tehoa. Suurin osa pareista raskautuu vuodessa, näistä varmasti iso osa rupeaa puolen vuoden yrityksen jälkeen kokeilemaan greippimehuja/vitamiineja jne ja uskoisin että näistä ne raskautuneet olisivat raskautuneet ilman niitä mehuja ja muita hienoja konstejaan.
Ei minun endometrioosini parane, vaikka joisin litran greippimehua päivässä ja napsisin kaikki mahdolliset tabletit ja tibletit, joiden avulla kuulemma tullaan raskaaksi. Ei se endometrioosi parane, vaikka seisoisin päälläni 15minuuttia seksin jälkeen...eikä ovulaation jälkeiset punaviinilasitkaan sitä paranna.

Minä todella toivon, että joku kaunis (tai vaikka rumakin) päivä tämä blogi löytää onnellisen loppunsa ja pääsen aloittamaan blogin, missä kerron raskaudestani. Toivon sitä niin kovasti...en vaan usko niin tapahtuvan.

3 kommenttia:

 1. Heip,
  Rohkaisen yrittämään hoidoilla. Se, ettet usko niidenkään auttavan, voi johtua siitä, että suojelet itseäsi. Minusta on tuntunut aivan samalta. Emme ole vielä onnistuneet IVF-hoitojenkaan avulla. Mutta toivon sitä silti. Kaikkea hyvää yritykseen!

  VastaaPoista
 2. Toivon kovasti, että pääset vielä kertomaan raskaudesta - ja lopulta myös lapsen syntymästä. Ja eiköhän siihen ole ihan hyvä mahdollisuus, jos hoitoihin lähdette. :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Minä myös toivon teille kaikkea hyvää ja sitä, että saavutatte suurimman haaveenne. Pitkän odotuksen tuskan kohtaavat ne, jotka ovat kaikkein vahvimpia sen kestämään. Olkaa vahvoja ja jaksakaa vielä!

  VastaaPoista