torstai 24. huhtikuuta 2014

Viikko

Viikon se vei, surkuttelut ja kiukuttelut on nyt ohi (toivottavasti) ja elämä on lähtenyt nousuun. Iloitsen taas auringonpaisteesta ja lintujen laulusta...ehkä jopa pikkuisen odotan tulevaa pas:ia (miten ihmeessä toi muuten pitäis kirjoittaa passia/pasia/pas:ia?) En kuitenkaan liikoja toiveita laita tuohon hoitoon, kun ei nää meidän hoidot ole missäänvaiheessa niin mennyt ku pitäis...

Kroppa tuntuu taas omalta...ei munasoluhautomolta, ei pelokkaalta alkiopesältä, ei mustelmilla olevalta neulatyynyltä...vaan omalta...ehkä hiukan pienemmältä kuin aiemmin, pitäis ehkä oikeesti sinne vaa'alle uskaltautua ja katsoa missä lukemissa mennään, mutta vaatteista päätellen jokunen kilo on lähtenyt (JEEE!)

Tämmöstä täällä...tavallista eloa, töitä, opintoja, opinnäytetyötä (jee se etenee) ja lenkkejä...ja odottelua(niinkuin aina). Pas:n jälkeen sitten on tauko hoidoissa, seuraava ICSI sitten syksyllä uusin kujein. Lääkärille ajattelin pyytää soittoaikaa, jotta saisin jo ennen pas:ia keskustella noista lääkityksistä...luget pitää vaihtaa kun siitepölyaika on ja pähkinät aiheuttaa allerigiaoireita, joten en ehkä halua värkkiini tunkea pähkinää sisältäviä tuotteita, lisäksi ajattelin kysyä voisiko esimerkiksi kortisoonia lisätä tueksi. Kun tota endoa olen tutkaillut ja mietin et josko mun kohtu onkin ihan ärtynyt endosta niin pahasti että hylkii niitä alkioita tai jotain (hemmetin kiukkune kohtu).


3 kommenttia:

 1. Mäkin haluan tästä kiukusta eroon. Vielä tuo aurinkokaan ei ole auttanut.

  Onko sulla muuten sellainen ruokavalio, ettet käytä maitotuotteita, lihatuotteita, kanaa, kananmunia? Entä kala?

  VastaaPoista
 2. En oo mitään eläinperäistä syöny tän vuoden puolella, nyt oon maitorahkaa ja raejuustoa kokeillu jos niitä vois syödä jos ne onnistuu niin sit testaan miten käy kanan tms vaalean lihan kanssa. Itse vähän epäilen et punainen liha on mulla ollut se pahin ongelma, mut katsellaan. Kalaahan en oo ikinä syöny, ku sille oon allerginen, jos voisin niin sitä söisin kyllä :)
  Mulla oli hirveen helpottunu olo ku tajusin ettei enää jokainen pikkuasia saa raivonpartaalle.

  VastaaPoista
 3. pakastealkionsiirtoa=pas:a

  VastaaPoista