tiistai 9. elokuuta 2016

Syksyn alkua

Mitä meille kuuluu? Ei oikeastaan mitään ihmeempiä, adoptioasiassa ei olla tehty päätöstä tai mitään suuntaan tai toiseen, syksylle on pieni irtiottoreissu varattu. Töissä on kiirettä, perehdytys loppui ja alkoi "itsenäinen" työskentely. Työstäni tykkään ja olen siinä hyvä, siis oikeasti sellainen paikka jossa tunnen osaavani asiani vaikka jokainen päivä on erilainen ja jokainen potilas on erilainen.

Kuntoilun aloitin uusiks, tuli täs alkuvuosi oltua salitta ja nyt hommasin jäsennyyden lähisalille ja uusi treeniohjelma on kassissa, lisäksi muutamat mukavat jumpat valittu vakiojumpiksi...lisäksi ajattelin kokeilla mahdollisimman montaa uutta lajia salin tarjonnasta. Lisäksi avoimen yliopiston kautta aloitan opintoja syyskuulla, eli kiireinen tää syksy tulee olemaan...mutta ei se haittaa. Tykkään tehdä, pitää itseni kiireisenä ja tehdä näitä asioita mistä oon haaveillu.

En oikein tiiä taas mitä kirjoittelis, tää elo on niin tavallista...pitäis ehkä se iltavuoro-postaus tehdä, kun oikeestaan enemmän nykyään iltavuoroo teen. Ehkä muutenkin vois jonkun huikeen idean keksiä...sitä odottaessa. Lapsettomuudesta mulla ei oikein enää oo kirjoitettavaa, se vaan on osa elämää...mut emmä sitä enää ees sinänsä ajattele, raskaanaolevat ei häiritse minua tai hetkauta millään lailla, lasten kanssa töissä viihdyn, eikä edes työkavereiden tai vanhempien kyselyt "onko sinulla omia lapsia?" aiheuta ihmeellisimpiä tunteita, se on kysymys muiden joukossa joita kysytään uusilta työkavereilta tai hoitajalta joka hoitaa leikkauksesta tullutta lastasi.

Mut sen verran kysyn teiltä, oisko kellään mitään lukemisideaa? Tekis mieli joku hyvä kirja lukea, mutta en vaan oo löytänyt mitään hyvää

3 kommenttia:

 1. Patricia Cornwellin Kay Scarpettan tarinoita- sarja on jännittävä :)

  VastaaPoista
 2. -Jo Nesbön Harry Hole -kirjat
  -Michael Connellyn Bosch -kirjat

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että elämäsi on seesteistä. Pari lukuvinkkiä: Viime vuosien Finlandia-voittajat Jussi Valtosen He eivät tiedä mitä tekevät ja Laura Lindstedin Oneiron. Valtonen vähän jakaa mielipiteitä, mutta mulla kyllä meni nopeasti.

  VastaaPoista