perjantai 11. marraskuuta 2011

"juo rooibos teetä"

Tämä neuvo tuli kyllä ihan puskista...en edes googlettamalla mitään tietoa tosta löytänyt, vaikka aika paljon ton teen ominaisuuksia olenkin tutkaillut. Nyt sitten jännitetään oisko viimeaikainen rooiboksen lillittäminen jotain ihmeitä aikaan saanut...itse siis juon paljon teetä, varsinkin tuota rooibosta. Tykkään sen mausta ja kofeiinittomuudesta, olen siis vihdoin vieroittanut itseni kahvista kokonaan \o/


Törmäsin yhteen ystävääni muutama päivä sitten, ei olla lähes puoleen vuoteen nähty, johtuen minun menoista ja autottomuudesta (asuvat vähän syrjemmässä). Kuitenkin näin ensimäistä kertaa hänen tytön, uskomattoman ihana vauva...ensimäinen vauva pitkään aikaan, joka ei oikeasti aiheuttanut mitään katkeria tunteita vaan ainoastaan käsittämättömän ihastuksen. Aivan käsittämättömän suloinen pikkuihminen ja niin äitinsä näköinen. Oli kiva huomata etten olekaan niin katkera kuin luulin ja ainakin tätä ystävää pystyn siis jatkossakin tapaamaan, vaikka äidiksi on tullut. 
Kauhea kylläkin miettiä asioita noin että voiko ihmistä tavara kun on äidiksi tullut...valitettavasti se vaan välillä niin menee. Itsellä ainakin kun on muutama kaveri, jotka ovat jotenkin "hukkuneet" äitinä olemiseen, ei oikeasti enää mietitä yhtään mitään muuta kuin sitä miten pikku petterin pöksyt on mutkalla vaunussa ollessa...ja puhutaankin vain niistä pöksyjen kiemuroista. Onneksi lähimmät ystävät ovat pysyneet ihan omina itsenään äitiydestä huolimatta (vielä kauhemmin sanottu...) 
Pelkään vaan että jos itse joskus äidiksi tulen, niin olen juuri se painajaismamma joka puhuu vain ja ainoastaan siitä mitä vauvan elämässä tapahtuu ja kaikki älyllinen toiminta katoaa vauvahöttöön.


Pitkästä aikaa positiivisemmalla mielellä, vielä kun toi sää olis hiukka aurinkoisempi...en tästä harmaudesta tykkää  yhtään.

2 kommenttia:

  1. Pitääkö tässä nyt vaihtaa vihreästä rooibokseen? :) Molemmat on kyllä hyviä ja rooibos sopii aika hyvin joulun aikaan. Ehkäpä kokeilen. Ainakin se on parempaa kuin greippimehu..

    Mukavaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  2. Mä en oikeesti tiiä mikä toi booibos teen funktio nyt on, mut yks kaveri tosiaan sitä suositteli juomaan lasta yrittäessä :) mutta tuskinpa siitä haittaakaan on, itse ainakin tykkään mausta, joten juodaanpa nyt sitten ihan innolla, jos vaikka toimiskin, sitten voisi itse siirtyä kaikille neuvomaan pyhää sanaa rooibosteestä ja kuinka sen avulla raskautui monen vuoden yrittämisen jälkeen ;)

    VastaaPoista