torstai 9. elokuuta 2012

PositiivisuuttaReilu viikko sitten pyörähti käyntiin  positiivisen odotus- projekti bellyn blogissa, jossa haastettiin meitä tekemään hyvän mielen postauksia blogeissamme. Joten pistetään positiivisuutta kiertämään.

Mulla on suhteellisen positiivinen kausi menossa, siirryimme takaisin tulee jos on tullakseen-vaiheeseen...jota nyt seuraavasta kierrosta hiukan avitamme clomeilla. Katsomme nyt loppuvuoden näin ja pohdimme mitä sitten jos ei tulekaan. Minulle hyvää mieltä tuo uusi innostukseni lenkkeilyyn, reippaasti kävellen mennään koirien kanssa ja nautitaan alkavasta syksystä...juoksemisesta en itsessään ole oikein ikinä tykännyt, mutta nyt olen varovaisesti sitäkin ruvennut kokeilemaan ja syksyksi ilmottauduin Fitness Pilates kurssille. Ajattelin jos siitä löytyisi se laji jota harrastaisi enempikin...en oikein ole omaani vielä löytänyt.
Kävelylenkkien lisäksi piristän meidän elämäämme leipomalla, rakastan leipoa (ja muutenkin kokata) ja yleensä jopa onnistun saamaan aikaiseksi kohtuullisen nätin näköisiä ja ainakin maultaan hyviä tuotoksia. Joten ajattelin nyt teidän iloksi jakaa yhden suosikki reseptini ja pari kuvaa millaisia tuotoksia olen sillä aikaiseksi saanut

6 munaa
2dl sokeria
180g voita
160g tummaa suklaata
n. ½dl vehnäjauhoja (100g ohjeen mukaan, mutta itse tykkään että toi ½dl on sopiva määrä...jää tarpeeksi tahmaiseksi sisus)


Munat ja sokeri vaahdotetaan
Voi ja suklaa sulatetaan
Suklaa-voi seos lisätään muna-sokerivaahtoon ja lopuksi mukaan vielä jauhot.
Paistetaan 200 astetta n.8min
Annoksesta tulee noin 12kpl, riippuen tietysti miten isoja tekee...itse teen "muffinipellillä" Olen myön samalla ohjeella tehnyt mutakakkua, jolloin uunin lämpötilaa lasketaan 175asteeseen ja paistoaika hiukan pidempi...pakko myöntää etten kyllä kuollaksenikaan muista kauanko pidin kakkua uunissa.


 Brownies, mansikat ja vaniljakermajäätelö

Meidän ensimäisen hääpäivän kunniaks tekemäni mutakakku, mansikoilla ja kermavaahdolla

Jos noilla ei mieli muutu positiiviseks niin ei millään...on nimittäin sen verran herkkua, ainakin itselle...kun rakastan suklaata ja tuoreita mansikoita. Pitää varmaan jostain kaivaa joku uskomus siitä miten suklaa helpottaa raskaaksi tulemista :D

1 kommentti: