lauantai 23. maaliskuuta 2013

Katkeruus

Olen inhottava ja huono ihminen...olen katkera ja kateellinen, olen kateellinen plussista ja katkera kun meille ei sellaista tule.
Miksi kaikki muut saavat onnistumisia ja me emme? Onko meidän mahdollisuudet menny liikaan jahkailuun ja ihmeen odotteluun, olisiko pitänyt olla aktiivisempi ja vaatia enemmän...Teimmekö virheen kun päätettiin pitää taukoa projektista ja söin pillereitä,jos ne sotkivat lopullisesti kropan? Vai olenko vaan liian katkera että sen takia jäämme lapsettomiksi? 
Anteeksi etten vaan voi olla onnellinen niiden puolesta, jotka ovat lasta (jo)vuoden yrittäneet ja raskautuvat, välillä on nimittäin vaikea olla onnellinen niidenkin puolesta , jotka ovat pidempään yrittäneet...

Ollaanpa sitä taas dramaattisia.. Kuten kultani sanoi eilen "hormoonihirviö on taas talossa",mielialat hyppii laidasta toiseen Clomien vuoksi...innolla odotan että pääsen noista eroon,tämän jälkeen yksi clomikierto sitten kai se on IVF jonotus edessä...mutta kyllä meille se vauva vielä tulee...ja kyllä minä sen plussan ennen uutta vuotta saan! (Harmi vaan ettei vielä tälle joululle saatu miniä...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti