maanantai 24. kesäkuuta 2013

pelko

Onko mussa jotain muutakin vialla? Miksi minun lähes kellontarkkaan toiminut kieroni on myöhässä, ellei  jotain uutta vikaa ole tullut... paljonko tämä kierron muutos vaikuttaa meidän jatkoomme IVF-hoitojen suhteen.
Miten ennen niin toivottukin myöhästyminen, voi tuntua näin tuskalliselta ja piinaavalta? Alan inhota tätä toimimatonta kroppaa, joka piinaa minua viallisuudellaan.

Joo kp37 menossa,  sen suhteen ei uutta...raskauteen en usko(ja tulihan se jo testattua), joten ei oikein enää jakaisi tai kiinnostaisi testailla ja rahaa tikkuihin upottaa...No katsellaan, muurama päivä töitä ja sitten hemmottelulomalle miehen kanssa (silloinhan se kroppa jatkaa toimintaansa...kun ei tarviis)

3 kommenttia:

 1. Kummallista! Vähintä mitä oma kroppa voi tehdä on toimia edes oletetusti, eikä kettuilla mitään ekstraa - sellainen on kyllä rasite...

  VastaaPoista
 2. Tuo on niin ärsyttävää! Mulla yhdessä kierrossa ovulaation jälkeen meni 16 päivää, kunnes kuukautiset alkoivat. Viivästyminen tosin johtui lugeista, mutta kyllä se odottelu silti raivostutti.

  Onko sulla voinut olla ovulaatio myöhässä? Olit kirjoittanut 11.6 kylkikivusta. Mulla ovulaatio tuntuu joissain kierroissa inhottavana kylkikipuna.

  VastaaPoista
 3. Ärsyttävää tää tosiaan on, voi olla et ovulaatio oli myöhässä...noita kipuja oli kyllä kierron puolessa välissäkin. No jospa tää tästä selviäisi eikä mitään kauheuksia enää ilmenis. Olin jo välillä varma että on loppunut munasolutuotanto kokonaan...tai kuollu endoonsa tuo normaalisti kipuileva munasarja.

  VastaaPoista