tiistai 4. maaliskuuta 2014

ja matka alkaa taas...

Huomenna alkaa primolutien syönti...kahden viikon sisällä piikittelyt ja neljän viikon sisällä on jo punktio....Miten tää aika menee näin hirvee vauhtia? Enkö mä vasta valittanut ku joutuu oottamaan ikuisuuden? Nää hoidot on niiiin käyty ja koettu tän vuoden aikana...

(positiivinen asenne onnistumiseen...kadonnut?)

4 kommenttia:

 1. no mä kellun täällä keskellä epätoivonmerta sun kanssa samassa veneessä. Yritetään yhdessä soutaa toivonlahtea kohti.,,

  VastaaPoista
 2. Mua pelotta noi hoidot jo, kun vaan luen niistä. Kohta elän näitä samoja päiviä. Tänään tosin alotetaan piikittelyt 3:teen inssiin. Toivottavasti viimeiseen. Mahtavaa vertaistukea. KIITOS!

  VastaaPoista
 3. Omalla kohdalla menossa vasta ensimmäinen IVF hoito, joka aloitettiin nenäsumuilla.. 1,5 viikon päästä piikittelyä ja klinikalla juoksentelua katsomassa tapahtuuko mitään sisällä vai tapahtuuko liikaa.. Piikkikammoisena ihmisenä hermoilen silti eniten, en niinkään lopputulosta tai lääkepiikitteyä, vaan sitä päivää, kun minulle pitäisi laittaa tippa käteen keräyksen ajaksi. Minulla ei ole ennen ollut tippaa kädessä ja pelkään jo pahaa oloa/tajuttomuutta etukäteen, sillä yleensä huonosti otetut laskimoverikokeetkin päätyvät siihen (neula suonessa tuntemus --> hei hei taju).
  Vertaistsemit siis täältäkin suunnalta. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, onpa kiva kuulla että on muitakin, joilla eka kerta tipan käteen laittamisessa.. oon parhaani mukaan koittanut olla ajattelematta asiaa. Se on varmaan sitten se viimehetken kauhu mikä koittaa, kun on jo liian myöhästä perääntyTsempit tuleviin hoitoihin kaikille tasapuolisesti!

   Poista