keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

kp2

Ja kuten epäilin...ultra oli aika sotkuista puuhaa, mutta lähtipä kierto käyntiin kunnolla. Huomenna alkaa piikitykset ja jännäily miten käy. Ainut mikä hiukan pisti huolestuttamaan oli se että gyne määräsi kasan labroja, joista yksi oli AMH-arvo ja nyt heräs pieni pelko että onkohan joku epäily että mulla alkais hiipua munasarjat...kovasti kyllä gyne puhui ettei mitään epäile, mutta haluaa kuitenkin varmistaa kaiken, kun edellinen yritys kusi niin pahasti ja mulla on toi kierto ruvennut heittelemään. No maanantaina uusi ultra ja sitten selviää lisää...ja mun pitää muistaa kysyä, että onko meillä nyt tarkoitus (mahdollisuus) kahden alkion siirtoon kun siitä oli joulun alla puhetta...jos vaan niitä alkioita tällä kertaa hedelmöittyis enemmän kuin yksi.

Ja sitten "hömppää", spotifystä kaivettu IVF-hypnosis musiikkia, jota kuunnellaan seuraavat viikot iltaisin piikityksen jälkeen....mähän hemmetti hypnotisoin ton pirun kohdun vastaanottavaiseks ja toimivaks. Lisäks ruokavaliota ruukattu pikkusen, eipä tuota paljon enää voitu ruukata...mutta aina on pikkuisen varaa parantaa.

3 kommenttia:

  1. mitä muutoksia teit ruokavalioon? Toivottavasti pakkomantra kohdulle tuottaa plussan.. tai eka ees niitä kelpo rakkuloita.. elämme jännistyttäviä aikoja.

    VastaaPoista
  2. Jätin vielä vehnän ja sokerin pois(vaikka eipä noi hirveemmin muutenkaan oo ruokavaliossa olleet)...eli en oikeestaan ku kasviksia syö nykyään :D

    VastaaPoista