lauantai 8. marraskuuta 2014

Lähestyy...lähestyy

Tili tyhjä, lääkekatto paukahti ja nyt on 2400IU menopuria ja 5 annosta orgalutrania ostettuna. Nollaultran jälkeen haen vielä loput pillerit/piikit, mitä saan lääkäriltä kinuttua. Vinkkejä kellään? Kortisonin vaadin, mitä muuta voi tähän viimeseen hoitoon pyytää...
Lääkkeiden osto teki tän todeksi...nyt jännittää, pelottaa ja helvetti vieköön "entä jos sittenkin...?"

2 kommenttia:

  1. Mä vaadin kiinnittymistä tukevan piikin, joka pistettiin alkion ollessa 6-päiväinen. Mulle siirrettiin 5-päiväinen, joten pistin piikin siirtoa seuraavana päivänä. Uskon vahvasti, että se oli yksi syy pitkän viljelyn lisäksi hoidon onnistumiseen. Hurjasti voimia tulevaan.

    VastaaPoista
  2. Meillä Menopur ilmeisesti paransi alkioiden laatua sillä PAS:ista tuli vihdoin plussa, nyt rv 10.
    Siirrossa käytettiin myös alkioliimaa, joka edesauttaa alkion kiinnittymistä. Googlettamalla "embryo glue" löytyy tietoa aika hyvin. Kannattaisi kysellä onko sen käyttö klinikallanne mahdollista, oltiin julkisella puolella mutta erillista maksua (n.100e) vastaan se otettiin käyttöön. Lisäksi oli Gonapeptyl-piikki 6:n päivän ikäiselle alkiolle.
    Olen taustalla seurannut blogiasi pitkään, kirjoitata kipeistä asioista rehellisesti ja kaunistelematta. Olen 100% hengessä mukana ja toivon teille vihdoin onnistumista ja kaikkea hyvää!

    VastaaPoista