sunnuntai 30. marraskuuta 2014

pp2

Kirkasta verta paperiin pyyhkiessä...siis semmosta paloauton punaista, ei oikeestaan verenväristä. Liekköhän oon crinonea laittaessa haavoittanut värkkini vai miks hitossa tota verta tulee.

11 kommenttia:

 1. Hmm, sullakin! Ettei vaan joku siellä alkais kiinnittyä? Mun vuodot alkoi kiinnittymisen suhteen vähän turhan myöhään eli 5 päiväinen alkio ja vuoto alkoi pp 7. En ihan siis omalla kohdallani osaa uskoa muuhun, kuin endon aiheuttamiin vuotohäiriöihin. Mutta sulle pidän nyt hurjasti peukkuja!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti kyse olis kiinnittymisestä :) Eihän nyt tuohon kierron aikaan mitään muutakaan vuotoa pitäisi olla..

  VastaaPoista
 3. sitä täs iteki toivon, vuotoa ei ole aamun jälkeen tullu ollenkaan joten elättelen mielikuvaa et kaksoset on niin tiukasti napannu kohdusta kiinni et siitä toi limainen verinen vuoto(hieno huomata miten yksityiskohtaisesti omia eritteitään nykyään kuvaa...) :D

  VastaaPoista
 4. Oispa ne siellä tosiaan tiukasti kiinni <3 hui kuinka jännää :))

  VastaaPoista
 5. Oo, sormet ja varpaat ristissä teidän puolesta. Voi kunpa viimeinkin teitä onnistaisi!

  VastaaPoista
 6. Hei,

  voiko siis kiinnittyminen olla jo noin pian siirron jälkeen? Miksi testipäivä on vasta kahden viikon kuluttua siirrosta? Olemme itse vasta kovin alussa tälla taipaleella niin asiat ovat vielä kovin epäselviä... Olisihan tuo todella mahtavaa, jos vuoto olisi kiinnittymisestä aiheutunutta! Kovasti onnea teille!

  VastaaPoista
 7. Ois kyllä ihanaa jos pikkuiset tarraisi nyt kovasti kiinni! :) <3

  VastaaPoista
 8. Nää on niin fiksuja alkioita et kiinnittyvät jo nyt :D ei mulla oo mitään haisuakaan et voiko jo kiinnittyä. Uskokaa tai älkää oon loppuin lopuks aika pihalla noista asioista, ku ei oo tullukkaa mieleen selvittää. Enkyl tiiä mitä toi vuoto oli, ku menkkojen aikaan on selkeesti tummempaa, ennen menkkoja on sitä tuhrua tai tummempaa verta tiputellen, tän hoitorupeaman aikana koettujen sorkkimisten ja tutkimusten jälkeenkään ei oo noin kirkkaanpunaista tullu... no ei vuoda enää, se tärkein

  VastaaPoista
 9. Olisko limakalvoihin tullut haava ja siksi vuotoa tullut? No, tuskinpa mitään vakavaa on ainakaan :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 10. Tossa vaiheessa limakalvo on jo niin paksu, että se herkästi vuotaa ns. ylimääräistä verta pois. Näin mulle sanottiin. Olin kyllä jo tehnyt sillon posiivisen testin. Taisi olla pp8 tai pp9 kun vuotoa tuli.. Eikä siis vaikuttanu mitenkään raskauteen. Hyvin pysyi alkio matkassa, nyt 2kk ikäinen vauva :)

  VastaaPoista
 11. Mulla tuli siirtopäivän iltana ihan vähän kirkasta verta pyyhkiessä. Sen koommin sitä ei sitten tullut - paitsi että 8 päivää siirrosta alkoi menkat. Tänään oli virallinen testipäivä ja luonnollisesti niin puhdas nega kuin olla vaan voi. Pakko oli kuitenkin testata, kun en voi soittaa sairaalaan ja sanoa, että menkat tuli enkä testannut. Testasin itse asiassa jo pe aamuna ennen kuin lopetin Lugen. Tuntui niin tyhmältä tunkea kolme kertaa päivässä Luge, kun vuotaa kuin seula. Sanottiin että jatkat testiin asti Lugea, vaikka tulisi vuotoakin. "Alkuraskauden vuodot ovat aivan normaaleja."

  VastaaPoista