maanantai 23. helmikuuta 2015

Anonyymi

Viime yönä olin saanut todella "asiallisen" kommentin Tähän tekstiin...

Ei vittu kui pakonomaista toimintaa. Miksei vaan voi hyväksyä että kropassas on vikaa!? Kaiken lisäks oot jo toinen jalka haudas mitä tulee ensisynnyttäjän ikään! Olisit sillon nuorena ku olit vireä ja voimallinen..turha se on enää itkeä!
Yleensä noi asiattomat anonyymien kommentit jätät omaan arvoonsa, mut tämä häiritsi paristakin syystä...Ensinnäkin jokseenkin outo kommentti tekstiin nähden...Kuitenkin kirjoitin siitä, ettei välttämättä enää jatketa hoitoja...ja toisekseen, onko hän lukenut kaikki tekstini läpi selvittääkseni ikäni (en itse nyt jaksanut etsiä oonko siitä edes puhunu muutakuin tuolla "meistä" sivulla että ollaan keski-ikäistymässä) vai onko hän joku tuttuni.

Suoraan sanottuna vituttaa, kun tullaan nimettömänä tuollaisia kommentoimaan...ensinnäkin jos kirjoitan siitä miten ajatuksena on ruveta elämään elämää kaksin niin mikä siinä on pakonomaista? Toisekseen minä en hirveästi tuolle endolle voi, eikä niitä lapsia ole tullut vaikka yli kymmenen vuotta on ollut ehkäisy poissa...joten turha sanoa että olisit tehnyt lapset silloin kun olit vireä ja voimallinen(?) kun niitä ei vaan tule tekemällä.

Ja helvetti en mielestäni ole "toinen jalka haudassa" vaikka olenkin jo yli kolmenkymmenen. 

6 kommenttia:

 1. Ei hyvää päivää!! Mistä näitä ihmisiä oikein tulee!!? Aina oikein hätkähtää kun kuulee tällaisia kommentteja. Ja tuokin anonyymi kirjoittelija on ihan oikea ihminen, jonkun lapsi, toisen naapuri. Ehkä jopa työkaveri tai vaikka ystävä. Aivan käsittämätöntä. Ihmisellä täytyy olla todella paha olla itsensä kanssa, että lähtee tällaisia kirjoittelemaan.Oikeastaan todella surullista hänen itsensä kannalta. Todella toivon, että hänellä ei ole lapsia joihin tällaista käytösstään ja pahaa oloaan purkaa. Ehkä hänen oloaan helpotti kun sai haukuttua sinut ja tietää saavansa sinulle pahan mielen. En saa nyt mitään järjellistä tähän kirjoitettua, olen niin pöyristynyt. Voimia sinulle ja kiitos ihanasta ja lämminhenkisestä blogistasi. Minulla ei ole oikeutta arvostella ja arvioida tekemiäsi päätöksiä mutta ihan näin meidän kesken; kuulostat huipputyypiltä ja kaikki ratkaisusi täysi oikeilta ;)
  -Eeva

  VastaaPoista
 2. Herrajumala sentään. Ihan sanattomaksi vetää kuinka typerä voi ihminen (siis tuo trollianonyymi) olla! Ei todellakaan ole sanoja tuollaisen ilkeyden, tyhmyyden ja tunneköyhyyden edessä. Kyse on ihmisestä, jota en voi enkä todellakaan haluakaan ymmärtää.

  nimim. toinen jalka haudassa myös, ilmeisesti!

  VastaaPoista
 3. Mä en ymmärrä mistä lapsettomuusblogeihin ilmestyy tuollaisia paskoja kommentoimaan! Ja miettikää että ne on ne jotka lisääntyvät ja jatkavat geenejään ja elämänkatsomustaan eteenpäin...

  En sano että kaikesta pitää aina olla samaa mieltä, mutta kyllä sitä joskus voisi pitää vaan turpansa kiinni, jos ei ole mitään rakentavaa sanottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kun on kyseessä lapsettomuusblogi, niin yleensä se keskittyy ainoastaan siihen yhteen asiaan. Ihmisellä on muukin elämä, eikä hänen elämänsä ole pelkkää lapsettomuutta, vaikka blogin perusteella voi saada sellaisen kuvan, ellei itsellä ole mistään mitään käsitystä ja omakohtaista kokemusta. Sitä ei vaan siellä blogissa korosteta. Tarkoituksena on jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea. Sitten pitää joidenkin idioottien tunkea jakamaan "hyviä neuvojaan".

   Poista
 4. Tuollainen ihminen on mieleltään sairas. Ei kukaan muuten tule tuollaisia blogeihin kirjoittelemaan. Se ei varmaan lohduta mutta luultavasti tuollaisen ihmispaskan elämä on nyt ja tulevaisuudessa aika kurjaa ja surkeaa. Tasapainoinen ja onnellinen ihminen ei koe tarvetta tuollaiselle kommentoinnille.

  VastaaPoista
 5. Todella ilkeää :( Surettaa ettei jotkut ihmiset osaa asettua toisen asemaan ja tuntea empatiaa :(

  VastaaPoista