sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Ruokavaliota

Eli kirjoittelenpa pääpiirteittäin mitä minä nykyään syön, millä mun kroppaa muokataan. Tää nykynen ruokavalio nyt saattaa muuttua kun pt ensin seuraa tarkemmin mitä päivittäin saan (ravintoarvot) ja tarviiko raskaille viikoille lisätä ravintoa.

Eli syön kuusi ruokaa päivässä, aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan, sekä kaksi välipalaa

Aamupala
Mysli/puuro
Rahka/raejuusto
Marjoja

Välipala
Rahka/raejuusto
Hedelmä

Lounas
Kana/Rasvaton liha jne  (Proteiini)
Täysjyvä riisi/peruna
Kasviksia
Ruisleipä/näkkäri
Rasvaton leikkele

Välipala
Rahka/raejuusto
Hedelmä

Päivällinen
Kana/Rasvaton liha jne (Proteiini)
Täysjyvä riisi/peruna
Kasviksia
Ruisleipä/näkkäri
Rasvaton leikkele

Iltapala
Rahka

Ruokailuvälit ovat 3tuntia. Niinä päivinä kun on rankempaa treeniä lounaalle ja päivälliseen lisätään hyviä rasvoja antavia tuotteita (avokadoa itse lisään). Päivittäin juon noin 2litraa vettä, treenipäivinä 3litraa.
Mä syön koko ajan, tuntuu ettei nälkää todellakaan ehdi näkemään. Kerran viikossa on ns.herkkupäivä jolloin saatan tästä poiketa, esim.viime lauataina tehtiin kotona pizzaa ja illalla oli leffanamia. En siis ihan täysin nipota, vaan oon tän aatellu niin et jos satunnaisesti herkuttelee ei koko homma kaadu, vaan pääasia on että herkkupäiviä lukuunottamatta syön asiallisesti ja ruokavaliota orjallisesti noudattaen. Ja alusta asti ruokavalio on tehty niin että on helppo myös koulussa ja työpaikan ruokalassa koostaa oma annos. Kasviksia syön ihan hirveesti, siis oikeesti kauheita määriä. Lisäks aamula menee marjoja ihan hyvä annos, välillä keitän puuron välillä teen smoothien noista aineista ja juon sen. Sama välipalojen kanssa, iltapaloiksi olen ostanut maustettuja proteiinirahkoja jne, ettei kyllästymistä tulisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti