sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria!


Vauvatoiveena- blogin kirjoittaja haastoi minut blogihaasteeseen, jossa tarkotuksena on ilahduttaa blogikaveria. Blogia olen jo hetken seurannut...ja toivonut että heillä se plussa tulisi. Blogiin olen koukuttunut kun sielläkin treenataan ja tiputellaan painoa, samoin kuin itse...lisäksi nykyään heidän tukiperheeksi eteneminen kiinnostaa. Onkin ollut mukava huomata miten hoitojen suossa rämpiessä voi ajatella niin paljon muutakin kuin vain sitä piikkien ja pistojen määrää.

Haastanpa mukaan piruuttani kaksi blogia: Peikkomagneetin ja Suvin, peikkiksen tarina on ollut aika samanlainen kuin omamme, huonot munasolut ja alkiokadot, sielunsisko täällä blogimaailmassa. Suville olen kateellinen heidän alkiomäääristään, mutta samalla tunnen huolta ja surua, kun niillä alkioillakaan ei päästä raskauteen. Toivon ja seuraan edelleen miten tytöille käy...


Haasteen säännöt: 

  • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat. Bloggaajien määrän voit itse päättää.
  • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille.
  • Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla; esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekoista. Ilahduttaa voit myös vaikka kommenttien tai sähköpostin välityksellä.
  • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevia bloggaajakavereita, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa mukaan uusia kirjoittajia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti