tiistai 31. maaliskuuta 2015

Muutoksia

Kun päädyimme IVF-jonoon päätin että hiusten värjäys saa loppua, sillä sehän voi olla jollain tapaa vaaraksi vauvalle (mille helvetin vauvalle?). Nyt kun hoidot on loppuun kulutettu, niin pitkään pohdittuani päätin palata takaisin rakastamaani punaiseen hiusväriin...ja Punainen siitä tulikin. Oi ihana miten voi mieltä piristää värimuutos tukassa. Varsinkin kun sain takaisin sen värin, mikä minulla oli ennenkuin alkoi tuo kauhea surun ja turvotuksen vuosi...mä alan palata siihen mitä elämä oli silloin ennen, silloin kun olin onnellinen ja odotin elämältä vaikka mitä.

Sitten...meillä on tukeperhevalmennut tulossa toukokuulla, nyt etsimme isompaa asuntoa johon tuleva tukilapsi/-lapset mahtuu yöksi ja tietenkin siellä on oltava tilaa meidän pienelle kummitytölle. Lisäksi haluamme lähemmäs tulevaa (tää on sitä positiivista ajattelua)työpaikkaa, että voisi kulkea kävellen töihin eikä matkoihin menisi niin paljoa aikaa.

Oppari siis on valmis, tai no viimeistelyä vaille valmis. Koko homma on kirjoitettu valmiiksi, oppaasta on tehty raakaversio ja tiivistelmät on tehty. Opinnot hiipii kohti valmistumista hirveällä vauhdilla. Nyt kun kesäksi vielä töitä saisi....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti