perjantai 24. huhtikuuta 2015

kp 33

Alkuvuonna vuosin ensin kahden viikon, sitten viikon välein...pillerit lopetettuani kierto venyi aluksi neljään viikkoon...ja nyt näyttäisi venyvän viiteen viikkoon. Tällä menolla seuraava kierto on kuusi viikkoa jne, enkä oikeastaan enää osaa ennustaa milloin mitään tapahtuu. Toisaalta jos tuo 15päivä tullut lima oli ovulaatiolimaa, niin kierto on nyt jo lähes kuusi viikkoa (38päivää) jokseenkin tuo kierron venyminen aikaisemmasta tarkasta 28päivän kierrosta huolestuttaa minua...pelkään pahoin että vaikka kuinka lääkärit sanovat munasarjoissa olevan reserviä ja munasoluja riittäisi vaikka muille jakaa (kuka noita paskoja haluais?) niin toiminta on hiipumassa....mistä muusta voi johtua se että kierrot pitenee kuukausi kuukaudelta?

Mitenkä ihmeessä mun pitäisi tulla raskaaksi jos toiminta hiipuu ja haluanko edes tulla raskaaksi...maanantaina on leikkauskonsultaatio tai ennakkohaastattelu tai mikä lie, leikkaus voi olla mun aikataulutuksessa vasta ensi syksynä...en voi nyt pysäyttää elämääni sairasloman vuoksi hetkeksikään...sillä vihdoinkin asiat kulkee johonkin suuntaan.

Mutta kaikesta huolimatta, voi vittu tätä kiertoa, miksei se voinut palata normaaliksi? Minä oikeasti kaipaan sitä kellontarkkaa ja ajallaan tulevia kuukautisia...

3 kommenttia:

  1. No sen voin luvata, että kiukku lähtee kunhan menkat alkaa. Väsymykseen pitää keksiä jotku muut dropit. Ehkä se on vaan tää kevät mikä väsyttää. Toivotaan, että tuleva kesä antaa jotain muuta.

    VastaaPoista
  2. Cerazette aiheuttaa noita epäsäännöllisiä kiertoja myös. Mulla itsellä loppui kuukautiset kokonaan.

    VastaaPoista
  3. Cerazette en oo hetkeen syöny, aiheutti migreeniä

    VastaaPoista