torstai 16. huhtikuuta 2015

repsahdus

Tunnustan tänne kun en muualle kehtaa...olen ratkennut tupakoimaan, vain yhden päivässä (enkä aina sitäkään) mutta repsahtanut kuitenkin. Enkä edes tunne huonoa omaa tuntoa siitä...vituttaa kylläkin, mut huonoa omaa tuntoa ei, omaa kroppaanihan tässä tuhoan taas. Ja kyllä mä tän lopetan, pian...

5 kommenttia:

 1. Yök, tupakka on pahaa. En tosin ole koskaan kokeillut, mutta haju ainakin on ihan karmea.

  VastaaPoista
 2. En minäkään tupakasta ja sen hajuista ole koskaan välittänyt, mutta voin hyvin kuvitella, että niille jotka välittävät niin se varmasti on yksi nautintoaine muitten joukossa. Ja jos se vähentää stressiä, niin hittojakos sitte. Onko se sen kummempi myrkky ku pumpata ittensä täyteen hormooneja. Ei se sekään varmaan kovin tervettä ole. Pitää tehä miltä tuntuu. Elämä on liian lyhyt. Jos sitte jostain tulee huonot fiilikset tai morkkikset niin sitte ei tee. Pitää pitää yksinkertasena, ku tuppaa olemaan muutenkin liian monimutkasta tämä elely.

  VastaaPoista
 3. Tupakka on varmaan maailman pahin koukuttava aine. Minä poltin ehkä 15 vuotta kunnes sitten lopetin eräänä päivänä ja minusta tuli aivan savuton. Kerran meinasin polttaa, mutta nyt en enää. Takana on nyt reilu 3 vuotta savuttomuutta.

  Toivottavasti pian pääset siitä eroon. Se kun vie pikkusormen, niin hetkessä olet koko nainen mennyttä. Ja tietysti tiedät sen varmasti itsekin.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Hei! Olen lukenut blogiasi noin vuoden, siitä asti kun itselleni tuli ensimmäinen ivf ajankohtaiseksi. Olen saman ikäinen kuin sinä ja endo ilmeisesti syynä lapsettomuuteen. Nyt, toisen ivf:n jälkeen (siirtoon selvisi vain yksi alkio ja vuoto alkoi tänään 9 päivää siirron jälkeen ja kipujen kourissa täällä pyöriessäni) tuli mieleen, että olet laparoskopiasta puhunut täällä, mutta onko se sinulle tehty jo? Itse pohdin, että olisiko se seuraavaa askel itselleni... -Mari

  VastaaPoista
 5. Ei ole vielä laparoskopiaa tehty, jonossa olen.

  VastaaPoista