tiistai 19. toukokuuta 2015

Tyhmä fiilis

Postissa tuli taas vaihteeksi lääkärin sanelut.. "Leikkaus ensisijaisesti kipujen  vuoksi, mutta toiveissa että vaikuttaisi myös fertiliteettiin" No joo oishan se kiva jos vaikuttais...mutta mitenkäs vitussa se selviää jos suoraan leikkauksesta pitää alkaa noita cerazettejä popsimaan hamaan tulevaisuuteen saakka? 

Kertoisko joku fiksu mulle? Tuleeks musta nyt niin helevetin fertiili, että rupeen pillereistä huolimatta sikiämään kuin kani? Ja jos niin on, niin mikseivät ne tehnyt tota lapaa jo muutama vuos sitten ja antaneet mun lisääntyä? Eli mikä helvetin logiikka tässä hommassa on? 

Ei mikään...mut leikataan ja mä popsin noita pillereitä siihen saakka ku vaihdevuodet alkaa ja mietin siinä sivussa et kiva ku hedelmällisyys parani? Voi helvetti mitä paskaa suoraan sanottuna!

Miten ihmeessä nää asiat etenee näin nurinkurisesti? Clomit--->IVF---->leikkaus--->pillerit--->lääkärien suunnittelema "luomuraskaus" pillereistä huolimatta? No mikäs siinä, onhan tässä jonkinasteista maailmanloppua jo povailtu ties minkä ennustajan toimesta...eiköhän tonne yks mahdoton sikiäminenkin onnistu :D

3 kommenttia:

 1. On tuo järjestys kieltämättä aika outo, vailla logiikkaa :o Onko sulla jo tiedossa, kuka sut leikkaa? En voi mitään muuta suositella, kuin että vaadi päästä hyviin käsiin. Kun sinne vatsaan kerran mennään, niin se pitää tehdä kunnolla. Itse jälkiviisaana vaatisin lähetteen Turkuun tai Helsinkiin, jos mut nyt leikattais.

  <3

  VastaaPoista
 2. Miksi sun pitää syödä niitä cerazettejä? Eikö tuon leikkauksen pitäisi kuitenkin auttaa?

  VastaaPoista
 3. Cerazette sen takia ettei lähde samantien kasvamaan takaisin...se vaan sit ehkäisee sen mahdollisen raskauden samalla, joten en oikein ymmärrä mikä tässä hommassa on pointti...

  VastaaPoista