maanantai 20. helmikuuta 2012

"Entä jos teille sattuu vahinko?"

Nyt en tiedä kysyikö kyseinen ihminen tuota tosissaan vai mitä helvettiä? Oli facebookissa tullut viestiä "Etkö pelkää että teille tulee vahinko pelkillä pillereillä...jos vaikka unohdat joskus ottaa? Vai olisiko se sitten "vahinko"? Niinkuin mulla ;) "


Siis joku aika tilapäivityksessä kiroilin pillereiden aiheuttamaa turvotusta, niin nyt sitten oli tullut yhdeltä kaverilta tollaista kyselyä...tiedän kyllä että kyseinen henkilö juuri sai lapsen ja tiedän myös että se oli ns.suunniteltu vahinko ("unohteli pillereitä, liekkö jättti kokonaan syömättä) yritti saada miehen nalkkiin, mutta toisin kävi...ukko katos ku pieru saharaan lapsesta kuultuaan ja mimmi jatkaa samaa biletystä ku ennen. Tommoset tapaukset sitten niitä vauvoja pullauttelee miten haluaa.


Mutta en todellakaan usko että vahinkoja tulisi vaikka unohtaisin syödä puolet liuskasta, eihän noita lapsia tullut silloinkaan ku en pillereitä syönyt. Joten kyllä ois aikamoinen ihme (suoraansanottuna) jos näin useamman vuoden ehkäisytauon jälkeen pillerit pettäisi ja nyt tulisin raskaaksi.


Toisaalta jos keskittyisin uskomaan että elämä menee kuin elokuvissa ja jenkkihömppäsarjoissa, niin unohtamalla sen yhden pillerin maagisesti tulisin raskaaksi. "Vaikka niinhän sille naapurin Maijan tyttärelle kävi, se unohti yhden pillerin ottaa ja PAM sitä oltiin raskaana..."


Onneksi kuitenkin sen verran nuo pillerit on auttanut, että kipujen hävittyä voin uskoa että se endokin on mennyt jonkinasteiseen lepotilaan ja mahdollisuudet raskautua on parantunut, kunhan ensin nyt syön tämän ehkäisykuurin loppuun (ja kärsin turvotukset yms. ja mies kestää kiukuttelut) niin jotenkin uskon että voisi tärpätä, sillä kuitenkin nyt olisi kohtu ja munasarjat siistimmässä kunnossa...toivottavasti valmiina tekemään sen mihin ne on tarkoitettu.


Jatkan siis edelleen tällä uudella positiivisellä ajattelutavalla, eikös se niin mennyt että pitää ajatella positiivisesti niin PAM olet parissa kuukaudessa raskaana, vaikket mitään asian eteen tehnyt...niinhän sille naapurin Pirkollekin kävi ;) 

3 kommenttia:

  1. Mun työkaveri (välikäden tiedon kautta) tuli kuulemma raskaaksi heti kun jätti yhden pillerin syömättä :D Mä en ihan tiedä, uskonko tuohon, mutta en oo kokenu tarvetta selvittää asiaa. Mutta kai sitä toisille sattuu kaikennäköstä, ei vaan meille.

    VastaaPoista
  2. Joo, noin ei kyllä tule käymään ainakaan minulle. Ei tässä elämässä. Pieni kateuspeikko nostaa taas päätään.

    VastaaPoista
  3. Olipa kyllä törösti sanottu!!! Toivon että nyt unohtuneesta pilleristä tulisit raskaaksi..hih..ja pääsistit kiittämään ystävääsi hyvästä vinkistä tuohon raskautumiseen, eihän siihen totisesti muuta tarvita kuin se unohtunut pieni pilleri. :D

    VastaaPoista