keskiviikko 8. helmikuuta 2012

tunnustus part2

Nyt kun olen e-pillereitä syönyt reilun kuukauden ja endokivut kadonneet vähitellen, en tiedä haluanko enää jättää pillereitä pois...
ja tehtiinkin(mieheni kanssa) päätös että jatkan noiden pillereiden syömistä kesään ja sitten yritetään endotottomana (toivottavasti) saada luomusti lapsi alulle. En usko että lähdemme clomeja rankempiin hoitoihin, vaikka eipä noiden clomien syömistä voi hoitona pitää, kun lukee mitä muut käyvät läpi. Päätös tästä ei tuntunut edes vaikealta, ei tunnu siltä että luovuttaisin...tai jäisin jostain paitsi. 


Ehkä se lapsi tulee sitten kun aika sille on kypsä, ehkä ei. Kuitenkin toistaiseksi pääsen elämään kivutta ja keskittyä ns.luomaan uraani :) ja voimme nauttia parisuhteestamme ilman sitä "Lapsettomuuspilveä" yläpuolellamme. Ehkä me tulemme aina olemaan lapsettomia, ehkä emme. Onneksi meillä kuitenkin on toisemme ja koira, jolle ajattelin kesällä kaverin hankkia :)


Jatkan kuitenkin tuntojeni purkamista täällä,ehkä vähemmän katkerana ja uudelta kantilta asioita katsoen...jospa se kevät ja kesä tuo tullessaan yllätyksiä itsekullekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti