maanantai 18. helmikuuta 2013

huonoa huumoria

Meillä on omat sisäpiirin vitsimme,joka parillahan niitä on...meillä on myös huonoja vitsejä keskenämme...joita emme muiden kuullen puhu.
Nämä jutut lähti liikkeelle kun olimme reilun vuoden yrittäneet ja kuulleet kaikki raskautumisapukeinot ja epäilyt kaikesta miten olen raskaana(miksi et ota kahvia? onko vauva tulossa?) Näistä sitten lähti meillä puhe kuvitteellisesta vauvasta.

Meidän kuvitteellinen vauva aiheuttaa harmia koko perheelle jo ennen syntymää, se haluaa että äiti syö suklaata vaikka äiti laihduttaa...se ei anna äidin Juoda kahvia tai syödä erinäisiä ruokia (nämä ruoat vaihtelevat vauvan mielihalujen mukaan) tämä vauva myös aiheuttaa äidin satunnaiset kiukku- ja itkukohtaukset. Kuvitteellinen vauva turvottaa äidin, mutta ei yrityksistä huolimatta suostu syntymään. Pikkusen toivottiin että kuvitteellinen vauva suostuisi tämän vuoden aikana syntymään...meillä oltaisiin valmiita hänen tuloonsa <3

1 kommentti:

  1. :) oma hassu huumori on parasta. Meilläkin on miehen kanssa vastaavaa. Tosin se on eläin (kuvitteellinen) jota voi syyttää joka asiasta.

    Toivottavasti teidän vauva ilmoittaisi itsestään pian <3.

    VastaaPoista