tiistai 12. helmikuuta 2013

raskautumista

Näyttää taas joka puolelta tulevan raskausuutisia....ärsyttää. Haluaisin jo vähitellen olla itse se joka noita uutisia jakaa....hermojen kiristymisestä ja mahan nipistelystä päätellen maanantaina aikaa uusi kierto uusina turhine yrityksineen ja toiveineen...
Kuten huomaatte, hermot on kireällä ja kiukuttaa niin maan pirusti...ei vaan jaksais taas tätä pettymysten sarjaa mitä tässä tulee (ja inhoan muuten iheeni ku taas olen tämmönen valittaja)

onneks parin viikon päästä aikaa harjoittelu sit on seitsemän viikkoa muuta pohdittavaa ku tää typerä lapsettomuus ja turhat yritykset onnistua...

3 kommenttia:

 1. taidetaan mennä aika samoilla kiertopäivillä.. täälläkin on ollu hermot niin kireenä taas tänään, että voi miesparkaa.
  Niin nytkö teillä oli eka clomikierto? Se ainaki mulla vielä sillon vaan korosti hormoonihirviötä. Tsemppiä silti!!

  VastaaPoista
 2. Koita vaan ottaa iisisti, vaikka harmia pukkaa. Tunnen tuon saman tunteen raskausuutisten kanssa. Joka kerta on jopa hieman ihmeissään hetken uutisen kuultuaan; "todellako, noitako on nyt onnistanut? Ovatkohan he edes kunnolla vielä yrittäneet.." jne.

  Uskotaan, että meidänkin vuoro vielä tulee uutisen kertomiseen : )

  VastaaPoista
 3. Voi, toivon kovasti tärppiä teille! Olen kohta 3 kk saanut mutustella ajatusta tulevasta vauvasta (mikäli kaikki menee loppuun asti hyvin) ja huomaanpa itsessäni sellaisen asian, että vaikka FB on nykyään se foorumi jossa vauvauutiset julkistetaan, niin mulle ei tulisi mieleenkään julistaa omaa siunattua tilaani siellä. Ennen mäkin kateellisena seurasin muiden hehkutuksia ja masukuvia. Nyt tää menee niin, että kel onni on, se onnen ... Ehkä sitten julistan tätä koko maailmalle, kun vauva on syntynyt. Muuten ollaan pidetty matalaa profiilia, kerrottu vain kasvotusten tärkeimmille. Mies ei ole vieläkään kertonut juuri kenellekään.

  VastaaPoista