keskiviikko 7. elokuuta 2013

hulluus

Jokainen lapseton tietää poppakonstit ja kikat, millä lapsia tehdään...greippimehut, asennot ja pelipuuhien ajoitus...jossain vaiheessa yritystä nämä "taikakonstit" unohtuvat ja tilalle tulevat lääkkeet, ovulaatiotestit ja lämpökäyrät... jos nämä ei auta, homma muuttuu entistä tieteellisemmäksi.... tulee lisää lääkkeitä, punktioita, koeputkia ja petrimaljoja.  Kaikkia näitä vaiheita yhdistää se että niiden toivottuna tuloksena on oma lapsi.
Meillä ollaan matkalla viimeiseen ja luultavasti rankimpaan vaiheeseen, mutta ennen sumutteita ja piikkejä ajattelin pikkusen hullutella...jääkaappi on täyttynyt greippimehulla, ovulaatiotestit koristavat lääkekaappia (vaikka mies on ohjelmoitu säännöllisiin ja toistuviin petipuuhiin seurasviksi viikoiksi)...lisäksi tietenkin Kaikki oudot poppakonstit pitää kaivaa esille...kun vielä muistiais mitä kaikkea outoa meille on neuvottu...vinkkejä otetaan vastaan ja testaukseen....tämä kierto mennään huumorilla kaikki hulluudet testaten ja sitten annetaan vuoro lääketieteelle.

Luovutusfiilis siis on poissa ja mieliala jokseenkin uhmakas... Nyt p***le kokeillaan kaik tyhmät ja oudot neuvot kerralla ja katsotaan toimiiko muka ;)

stressiä en valitettavasti voi jättää pois, uusinta tentit pitää siitä huolen..pitäis yksi tentti saada läpi ennen harjoittelua ja vain yksi mahdollinen päivä uusia... joten pientä painetta on sensuhteen, muun työn jatkot selviää tämän kuun aikana ja vähän pelottaa,  miten käy jos työsuhdetta ei jatketa...rahatilanteesta tulee ainakin huono...eli ei en voi olla stressaamatta, vaikka haluaisinkin.

6 kommenttia:

 1. No tässä on mun kaksi kestoinhokauhuvinkkiä. Kumpikin liittyy ihan suoraan seksiin:

  1) Nainen ei saa saada orgasmia ennen miehen siemensyöksyä (saattaa jotenkin sulkea kohdunsuun)

  2) Sylkeä ei saa käyttää liukasteena (tappaa siittiöitä, tai saattaa tappaa)

  Jos joku tieteellisemmin orientoitunut vois ottaa selvää, onko näissä perää? Mun elämään niillä ainakin on ollut huomattava negatiivinen vaikutus.

  VastaaPoista
 2. Noh sitten on näitä muitakin suun kautta nautittavia. Ainakin: maca-jauhe (tai kaakao-maca), gelee royale, vehnäalkioöljy, iho-omega, homeopatia... Ja tietty ihan raskausvitamiinit ja/tai foolihappo. :)

  VastaaPoista
 3. Miten piinapunkku? Lasi viiniä illassa oviksen jälkeen kiinnittymisen avuksi ;)

  VastaaPoista
 4. Niin ja muistathan nostaa jalat ja pepun ylös seksin jälkeen ;) Ja sitten vadelmanlehtitee...olikos se ovulaation jälkeen.

  Mielenkiintoinen kokeilu sulla, etten sanoisi ;)

  VastaaPoista
 5. Harrastakaa niin paljon seksiä kuin mahdollista ja luonnonyrteistä ashwagandhan pitäisi lisätä yhtenä vaikutuksenaan myös hedelmällisyyttä. :)

  VastaaPoista
 6. Jos poikaa toivotte niin vasara tai saha sängyn alle ;)Niin ja kokeilkaa kondomia, jos se pääsisi yllättämään ja menisi rikki ja sitten haet vielä jälkiehkäisypillerit niin varmasti olet raskaana.

  VastaaPoista