sunnuntai 25. elokuuta 2013

kiertoa ja matkakuumetta

Tajusinpa taas vaiheeksi etten tiedä milloin kierron pitäisi vaihtua, mullakun tuo kierto on viimeaikoina heitellyt 28päivästä 42päivään  ja lisäksi synarela saattaa aiheuttaa kuukautisten siirtymistä. Toisaalta ovulaatio on selkeästi testattu ja bongattu, joten ehkä sen perusteella voin vähän laskea milloin jotain pitäisi tapahtua... Tietenkin toivon että tekemämme täsmäisku tuottaa tuloksen ja pääsemme odottamaan äitienpäivää 2014.
Sumuttelut jatkuneet normaalisti, mitään "paketin" varoittamia sivuoireita ei ole ollut, eikä toivottavasti pahemmin tulisikaan.

Päivät menee tenttiin harjoitellessa ja ryhmätöitä tehdessä, viikon päästä onkin sitten laukkujen pakkailua ja hillitöntä innostusta. Joka päivä tarkistelen, että lentolippujen tiedot on sähköpostissa ja selvittelen pariisin säätä ja ravintoloita. Reissun jälkeen sitten epäilen tuottavani jonkinasteisen kuvapläjäyksen meidän reissusta.

Ajattelin muuten sen verran positiivisesti suhtautua tulevaan, että saatanpa jotain pientä ja suloista tulevaisuutta varten reissusta ostaa, jos jotain spesiaali söpöä vastaan tulee...kyllä me joskus sille käyttäjäkin tehdään ;)

Eli tämmösiä taas tänne, pientä toivonpoikasta ilmassa tulevaisuuden suhteen nykyään <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti