torstai 29. elokuuta 2013

hurahdus vol.2

Jostain syystä olen viimepäivinä innostunut tutkailemaan vauvatarvikkeita; vaunuja, kestovaippoja jne. Jostain syystä minulla on taas uskoa siihen, että meille vauva tulee ja on jokseenkin lohduttavaa tutkailla ja selvitellä mitä kaikkea vauvalle tulee hankkia ja mitä asioita tulee huomioida vaunujen ostossa yms.

En tiedä miten epätoivoista tai tyhmää tällainen on, mutta jos joskus vielä tästä raskaudun niin voinpa nopeasti ruveta bloggailemaan kestovaippojen eduista ja kantoliinoista...sen verran olen näihin viime päivinä tutustunut. Jokseenkin puhdistavaa ollut välillä tutkailla tätäkin puolta, sitä tulevaisuutta...niin pitkään olen kuuklettanut ivf-hoitojen onnistumista ja synerelan sivuoireita (joita ei vieläkään ole), joten keskustelut ja blogit kertomuksineen erilaisista lastentarvikkeista (ja niiden tarpeellisuudesta) ovat olleeet todella virkistävää luettavaa... toisaalta tämä on johtanut siihen, että pohdin ompelukoneen kaivamista vanhempien vintiltä ja neulepuikkojen virittelyä, jotta voisin valmistaa noita kestovaippoja itse. 
Toisaalta mikä minua estäisi ompelemasta ja neulomasta ennakkoon, kyllä niille käyttäjä meillä joskus on.

Nykyään siis katson luottavaisin mielin tulevaisuuteen, uskon että meille lapsi tulee tavalla tai toisella. Ehkä tuleva matka saa minut niin positiiviseksi, että sitä riittää tähän vauvailuunkin...ja koulutöihin. Olisi ehkä pitänyt ottaa kunnon irtiotto jo aiemmin, ei nimittäin viimepäivinä ole lapsiasiat pahemmin pyörineet päässä...ehkä nykyinen kivuttomuus on tehnyt sen, ei enää niin paljon tule muistutusta lapsettomuudesta kun ei koko ajan koske alavatsaan ja kylkeen...mikä itseasiassa on aika outoa, ovulaation jälkeen ei ole ollut kuin pientä kramppailua vatsassa välillä ja venytellessä tuntuu kipuja alavatsassa, mutta muuten ei mitään... ehkäpä se endo siellä kurtistuu pois ton sumuttelun myötä ja tämmöstä se normaali ovulaation ja kuukautisten välinen aika olis?


Kp29 ja neljän vuorokauden kuluttua ollaan matkalla <3

1 kommentti:

  1. Eksyin blogiisi monen mutkan kautta :) Meillä kanssa lapsettomuushoidot päällä. Jos kiinnostaa, käy joskus lukaisemmassa minun "Laske kolmeen" blogia. :)

    Tsemppiä tähän kiertoon ja mukavaa matkaa!

    VastaaPoista