perjantai 16. toukokuuta 2014

Koulujuttuja ja muutakin

Arvatkaas mitä...yli puolet opinnoista takana \o/ 18kuukautta ja mä vietän valmistujaisia, toivottavasti meillä on silloin pikkuinen tai kaksi kiljumassa äitin korviin ku juhlitaan :)

Hassua et oikeesti, vajaa kaks vuotta sitten mä kirjoittelin innoissani siitä et olen päässy opiskelee...nyt mä voin jo sanoo et musta tulee sairaanhoitaja...mä oikeesti oon tässä lapsettomuussurkuttelun aikana saanut jotain aikaseks. Mun elämä etenee ja oon innoissani siitä...tää tutkinto antaa mulle mahdollisuuden työhön, jota rakastan..ehkä töihin ulkomailla...kun vaan vielä keksin mikä on mun suuntautuminen (sisätauti-kirurginen tai perioperatiivinen on mietinnässä...)

Opinnäytetyö etenee suunnitelman mukaan ja jos kaik menee hyvin niin opas tulee ihmistenilmoille ensi vuonna, toivottavasti joku teistäkin siihen sit törmää...en kyllä toivo että endon takia siihen törmäätte, mutta jos vaikka jossai tulis vastaan.

Mittees muuta, musta tuli tukihenkilö tällä viikolla, lisäks ilmottauduin simpukalle että voin toimia vertaistukihenkilönä....tuen sitten kaikkia tarpeessa olevia. Ehkä mun kokemuksista voi olla hyötyä jollekin toiselle.

Minä elän tätä elämää tälläisenä kuin se on, viikon päästä mulla alkaa loma...piiiiitkä loma...ja mä aion nauttia siitä ja kesästä. Tätä kesää en tuhlaa stressaamalla hoitoja tai lapsettomuutta tai mitään...tää nimittäin on varmaan ainut loma moneen vuoteen. Eli ensi kesän möllötän mökillä läppärin ja kirjojen kanssa, istun laiturilla ja kirjoitan mun teoriaosuutta oppariin, katselen ku koirat nauttii vapaudestaan ja mieheni sytyttelee saunaan tulia ja illalla nautitaan takkatulesta kahdestaan ja kuunnellaan hiljaisuutta, uidaan yöllä kuutamon valossa ja aamulla auringonnoustessa... ei kuulosta yhtään pöllömmältä eihän?

Käydään ehkä täällä järkättävillä festareilla. Ehkä jossain välissä käydään Helsingissä tai Tampereella kaupunkilomalla ja huvipuistoilemassa. Lenkkeilen ja uin, otan aurinko ja luen isot kasat hömppäkirjallisuutta. Käyn kavereiden kanssa kahvilla ja leffoissa, ehkä joku kerta istutaan iltaa terassilla kylmää juomaa auringonlaskusta nauttien ja juorutaan.

Mitäs muiden kesäsuunnitelmiin kuuluu? Ja ei tälläkertaa mua ei kiinnosta miten hoidot etenee, kiva välillä kuulla sitä normaalia elämää, mitä siellä hoitojen takana on...sillä meillä jokaisella on muutakin kuin tää lapsettomuus, me ollaan muutakin kuin lapsettomia!

2 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida nopeesti, et IHANA postaus! Ja lopun kruunasi viimeinen kappale, joka sain hymyn huulille. ISO kiitos siitä <3 Lupaan palata kertomaan oman kesäni suunnitelmista :) Mietin niitä vielä hetken..

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa hyvältä toi sun tuleva kesä. Ja se on niin mahtava tunne, kun huomaa edistyvänsä opinnoissa. Saa onnistumisen riemuvoittoja. Mä pidän lomani pätkissä pitkin kesää. Onpahan töissä aina jotain mitä odottaa :) Ja elokuussa tallustelen mun parhaan kaverin, ykkösrakastajan ja kämppikseni kanssa alttarille hoikistuneena ja ihanaisessa mekossa.
    Nautinnollista mökkikesää sulle!

    VastaaPoista