tiistai 24. kesäkuuta 2014

ööööö

Tuli postissa lääkärin/lääkäreiden sanelut...toinen ei suositellut laparoskopiaa kun puhelinajalla siitä kyselin ja nyt toisen sanelussa oli että harkittava laparoskopiaa ennen uutta hoitoa. Oikeesti onko noi lääkärit noin eri mieltä mun hoidosta? Toisaalta toi laparoskopiaa kannattava lääkäri on ylilääkäri ja yhden yksityisen aseman lapsettomuusspesialisti...ja endosta kohtuullisen monta artikkelia kirjoittanut (oon niitä tekstejä opparissa hyödyntäny)...eli taidanpa pyytää tälle lääkärille soittoajan ja lähetteen skopioitavaks...samalla kertoo ettei tän vuoden puolella hoitoja haluta jatkaa.

3 kommenttia:

  1. No mut hei jee! Voisko se olla jee? Että nyt tehtäis jotain endometrioosin eteen ennen seuraavaa hoitoa (jos siis jatkatte vielä). Ja onhan sulla niitä kipujakin eli siinä mielessä laparoskopia olis aiheellinen.

    VastaaPoista
  2. Ootko jatkanut gluteenitonta? Mikä fiilis sen suhteen?

    VastaaPoista
  3. Oon jatkanu, tosi hyvä fiilis on siitä tullu...ja huomaa ku vahingossa jotain "kiellettyä" syö...turvottaa ja endokin kiukkuaa. Kyl mä oikeestaan toivon et sais sen skopian ja siivoisivat tota endoa, ku epäilen vahvasti et se on syyllinen siihen ettei mikään toimi niinku pitäs.

    VastaaPoista