tiistai 3. kesäkuuta 2014

Tuleva pas

Mullahan toi pas tehdään luonnolliseen kiertoon, eli yritetään väijyä ovulaatiota...jokseenkin epäilen ettei ainakaan huomenna mitään ihmeitä löydy, testit täysin negaa ja kierto ollut kuitenkin sen 35päivää ties kuinka kauan, eli omien laskujen mukaan ovulaation saattaisi pongata ensi viikolla. Mutta katsotaan nyt mittee ne lekurit huomenna sanoo.

Nyt vaan on herännyt pari kysymystä, ensinnäkin miks ihmeessä yritetään omaan kiertoon kun mun kierto on ollut täys sekamelska ensimmäisesta ivf:stä lähtien? Tajusin nimittäin tässä että voihan tää koko pas kaatua siihen et mun kroppa ovuloi vääränä päivänä? Ja koska ajatus kalliin lääkkeen ostamisesta ärsyttää jo nyt niin paljon, niin toivon kovasti ettei tukilääkitystä tarvii aloittaa ennenkuin selviää onko ne ruput sulatuksesta selvinny? (Mulla siis vaihtu luget crinoneen ton allergian takia). Ja lopuks ei kai tää pirun pas nyt sotke mun loppuviikon mökkeilyä...ei nimittäin innostas juosta tuolla polilla enää yhtään enempää, ku huominenkin jo ärsyttää ja sotkee suunnitelmia.

Minäkö kärttyinen pessimisti? Mä vaan ootan et tää on ohi ja pääsen kesän viettoon...en oikein ees tiiä miks hitossa ei jätetty syksyyn tätä, mut toisaalta saanpa syksyllä koulun aloittaa ennen uusia hoitoja ja niiden aiheuttamaa stresssiä...vaikka toisaalta eiköhän se seuraava ja viimeinen ivf osu sinne koulun alkuun nyt kun asiaa päässnsi ehdin laskemaan. No jos vaan odotan joulukuuta, sitten kaik on tehty siis koulusta alkaa loma (tai mun tapauksessa työt) ja päästään kohti adoptiota suuntaamaan katseemme.

En nyt oikeesti tiiä mistä tää kauhee negatiivinen asenne ja luovuttajafiilis on tullut, jotenkin olo on semmonen ettei näistä hoidoista oikeesti mitään tuu. Muhun koskee taas koko ajan, leikkaus on edessä mutta näillä näkymin hoitojen jälkeen...ja miten iso leikkaus? Raskaus hoitaisi parhaiten kivut, mutta tuskinpa mä tästä raskaudun ikinä, koska kroppa on täynnä endoa. Miks hitossa mä en pyytänyt silloin alkuun et siivotaan pahimmat pois ja suoraan IVF-hoito, eikä mitään clomikokeiluja miljoonaan otteeseen...

En oikein muutenkaan saa nyt otetta mistään, kirjoittaa pitäis, pitäis lukea ja kesäkurssin tehtäviä tehdä...ei mitään. Mä vaan jumita prkl.

1 kommentti:

  1. Oon vähän ihmetellyt samaa, että sulle tehdään siirto lääkkeettömään kiertoon. Mun blogiin kommentoi yksi tyttö, jolla varmaan oli diagnosoimaton endo, kun oli samanlaiset kamalat vuodot, kuin mulla, niin hänelle tehtiin aina lääkkeelliseen kiertoon niitä siirtoja.

    Mut yritetäänkö sun endoa hillitä sillä, että mahd. vähän käytetään hormoneja. Sulla ei tietty ole sitä tiputteluvaivaa, et siinä mielessä ymmärrän sen lääkkeettömään kiertoon siirron.

    VastaaPoista