keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

saako luovuttaa...

Jos lääkärikin vaikuttaa siltä ettei tää tuu onnistuu? Viikon päähän varattu siirtoaika...turhaan? Eiköhän nää ollu tässä meidän osalta. Miks pitäis vielä syksyllä jaksaa sama kärsimys?

Eli minä luovutan.

5 kommenttia:

 1. Etkä luovuta!!! Äläkä usko lääkäreitä!! Uskon että toi kaikki on aivan hirveetä ja niin raskasta että sen alle melkein tukehtuu mutta nyt pää pystyyn! Nautit kesästä ja koitat ottaa rennosti! Ja sitten syksyllä uudestaan jos tarvitsee...ehdit tässä huilata ja lepuuttaa päätäsi. Usko mua, älä anna periksi. Vielä ei ole sen aika. Missäpäin sinä asustat? Kysyn mun kaverilta mikä sen endometrioosiin perehtyneen lääkärin nimi on. Naislääkäri on kyseessä mutta nimeä en juuri nyt muista. Palaan asiaan ja sua tänne potkimaan ;)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä. Älä luovuta, meitä on täällä sun kanssa kulkemassa. Nyt e-pillerit käyttöön rauhoittamaan endoa ja sitten pyydät syksyllä, että sun hoito suunnitellaan todella huolella. Kaikki mahdolliset jutut käyttöön ja pitkät kaavat jne.

  Mun endo räjähti kyllä clomeista ja pistoksista, sen pystyi ylimääräisistä vuodoista ja niiden määrästäkin päättelemään. Sun kropalle pitäisi antaa nyt lepotila vähäksi aikaa ja samutella se estrogeenintuotanto minimiin.

  VastaaPoista
 3. Ja kokeile ihmeessä sitä gluteenitonta, jos et oo koskaan kokeillu. Vai ootko sillä jo? Mulla se gluteeni taitaa olla kaikista pahin vatsan turvottaja ja sitä kautta varmaan aiheuttaa matalaa tulehdustakin, kun se ei sovi mun suolistolle. Puoli vuotta nyt takana ja vatsa on alkanut rauhoittua.

  VastaaPoista
 4. Noi tunteet valmistaa pahimpaan. Ehkä ne ei oo niin pahasta. Jostain sä kaivat feenix-linnun lailla voimat vielä syksyyn. Luovuttaminen.. niin. Joinakin päivinä ei enää usko ollenkaan. Joinakin päivinä se pieni salainen toive kytee vielä. Ai samperi sitä kipua sitten loppuvuodesta, jos tää kaikki nyt loppuu ihan oikeasti, ja loppuu sillä huonommalla vaihtoehdolla. Mä kyllä ymmärrän täysin sun halun luovuttaa. Voimia <3

  VastaaPoista