maanantai 2. kesäkuuta 2014

tän piti olla hyvä päivä

Käytiin mökillä ja hoidin kouluasoita...piti viettää päivä mökkikamoja kasaten ja eläen...kylkeen koskee kuin joku puukottais, kohdun alue tuntuu kuin olisi tulessa ja tajuan taas ettei noilla elimillä lasta meille tule, vaikka sata alkion siirtoa käytäis läpi, vaikka kuinka monta alkiota sinne tungettais kerralla tapettavaks ja vaikka kuinka monta hormoonipiikkiä mahanahkaan tunkisin. Ei, ei noilla meille lasta tule.

Tän piti olla hyvä päivä....

O-testi negaa, liekkö siirtoa yritettäis ensiviikolla...vaikka kyllähän ne alkiot sulatuksessa kuolee, eli ihan sama milloin ovulaatio tulee.

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Tekstejäsi lukiessa tekisi mieli rutistaa sua...tunnen pahan olosi melkein tänne asti. Minulla ei ole kokemusta endometrioosista mutta lapsettomuudesta kylläkin. Endometrioosia on lähipiirissä muutamalla naisella. Yhdellä heistä on 2 lasta joista ensimmäinen syntyi 9 vuoden odotuksen jälkeen ja olisiko ollut 10 hoitokerta joka tuotti tulosta. Toinen lapsi sai alkunsa luomusti vaikka siihen ei pitänyt olla mitään mahdollisuuksia, häntä hoitava lääkäri oli jopa puhelimessa pyytänyt varautumaan kohdun ulkopuoliseen raskauteen. Mutta kaikki oli hienosti ja toinen lapsi syntyi. Toinen ystäväni jolla endo on ei halua lainkaan lapsia ja kolmas ei hoidoista huolimatta koskaan saanut lasta ja lopuksi hänelle jouduttiin tekemään kohdunpoisto. Itsellä meni ensimmäistä lasta yrittäessä 4 vuotta ja siihen sain hieman apuja ja toinen lapsi syntyi ilman hoitoja usean vuoden yrityksen jälkeen. Minulla on kokemusta myös siitä raskauspahoinvoinnista sekä lievänä että rankempana ja kyllä minä ainakin oloani valitin vaikka raskaudesta onnellinen olinkin :) Pahoinvointi vei kaiken toimintakyvyn rajua ollessaan ja siihen yhdistettynä tajuton väsymys teki sen että olo ei juurikaan tuntunut siltä kuin olisi kauan kaipaamassa tilassa vaan lähinnä todella sairaaksi. Toivotan täältä kovasti onnen halauksia teille hoitoihin ja mun pointti tässä kirjoituksessa oli että vaikka tilanne vaikuttaa kuinka pahalta tahansa ja tuntuu että mitään toivoa ei ole niin sitä on kuitenkin. Niin kauan on toivoa kunnes kaikki keinot on koitettu ja joskus vielä siltikin. Säkillinen voimia ja tsemppiä ja rohkeutta olla vahva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipas siitä jotenkin töks töks viesti :/ Se ei kuitenkaan ollut tarkoitus. Kiireessä kun kirjoittaa niin ei välttämättä välity se mitä ajoi takaa :) toivottavasti sait poimittua sieltä sen mitä tarkoitin :) voimahaleja!

   Poista