sunnuntai 7. syyskuuta 2014

hengissä

Ainakin suunnilleen...kävin päivystyksessä hakemassa kipupiikkiä ja sain reseptin tramadoliin. Eli kuuppa sekaisin olen ollut viimepäivät, mutta kivut jotenkuten hallinnassa. Maanantaina soitettava polille ja sovittava jatko, koska tommosia kipuja tuskin enää kestän.
Lievästi usko hoitoon on mennyt lopullisesti, ku oon näinkin kipeä...jos toi kohtu supistelee noin ennen menkkoja niin miten vitussa siellä mikään pysyis kiinni...sehän tappaa ja supistelee pihalle alkiot vaikka kuinka monta sinne tunkis.

Et tämmösiä...vituttaa koko homma, ei kiinnosta yhtään...enpä tullu äidiksi ennen ku täytin 35, tuskin ens vuonna tilanne on yhtään erilainen. Ei tässä yksikään tuleva joulu/juhannus/syntymäpäivä tule miksikään muuttumaan, miksi muuttuisi? Kroppa vanhenee ja mahdollisuudet huononee entisestään...ihan ku niitä ois ikinä mitään mahdollisuutta ollutkaan. 

jep nappaanpa taas kasan nappeja ja yritän kitua seuraavaan päivään...ehkä yritän unohtaa tän paskan ja siirtyä johonkin muuhun asiaan elämässä. (paska päivä tänään...ahdistaa noi tulevat synttärit ja olo on kipeä ja runneltu)

3 kommenttia:

  1. Paljon jaksamisia sinne <3 ei tää naisena oleminen oo kyllä yhtään kivaa hommaa..

    VastaaPoista
  2. Aika rankkoja kipuja :( Onhan se hyvä, että Tramal auttaa kipuihin, mutta eipä varmaan ole hääviä olla pää sekaisin :( Pystytkö olemaan töissä?

    Jaksamista kovasti <3

    VastaaPoista