tiistai 9. joulukuuta 2014

Pp11...part2

Kiitos kaikille kommenteista ja tuesta, pikkusen vielä toivon koska oireet eivät ole kadonneet...rinnat/nännit on edelleen kipeät ja nivuskivut tuntuvat tekevän paluuta, ainakin aamulenkin aikana. Lisäksi siskoni kertoi, että hän oli aikoinaan saanut heikon plussan testiin vasta viikolla 6, joten eihän sitä koskaan tiedä.

Kuitenkaan en ihmettä odota perjantailta, en usko että uutta testiä lähden tekemään odotan sen perjantain tuloksen ja lähden siitä etenemään siihen suuntaan mitä tulos on. Murun kanssa päätettiin että jos tulos jää negaksi niin kesällä lähdetään kunnon häämatkalle, kun näyttäisin että heinäkuulla kumpikin meistä onnistuisi pätkän lomaa pitämään...eli ei tässä synkkyyteen ja kuoppaan enää vaivuta, vaan lähdetään siihen toiseen suuntaa, mutta kuitenkin pois tältä asemalta. Ensi viikolla alkaa uusi elämä, jossa tämä pätkä jää taakse (oli tulos mikä tahansa). Bloggaamista jatkan, luultavasti jonkiasteista treeni/laihdutus/elämäntapablogia...ehkä sitä miten tästä suosta lähdetään lopullisesti nousemaan ja elämään sitä elämää kaksin.

Meidän osalta hoidot on kuitenkin ohi, en oikein edes tiedä mihin suuntaan niiden kanssa voisi mennä, kun eiköhän kaikki ole kokeiltu...ainakin julkisella, eikä nyt opiskelijana ole varaa miettiä yksityistä. Kattoo sitten innostuuko joskus siellä kokeilemaan, mutta en usko että enää haluan tätä piinaa kokea...on niin paljon muutakin mitä voisi kokea...eurooppa, lappi, las vegas, oma talo pihoineen ja puutarhoineen maalla. Ei tätä yhtä elämää voi tuhlata odottamalla päivästä toiseen, kuukaudesta toiseen ja vuodeta toiseen...vaan pitää elää.

80% pareista saa lapsen lopulta hoitojen avulla...me ei kuuluttu siihen porukkaan.

2 kommenttia:

  1. Voi ei :( Mutta vielä on toivoa hiukan. Kaikkihan tekee sitten sen päätöksen joka itsestä hyvältä tuntuu.

    Mulle muuten lääkäri sanoi, että 3-6 kk painonpudotuksen jälkeen niin se alkaa näkyä myös munasolujen laadussa jos painolla&munasolujen laadulla on ollut jotain yhteyttä. Tuli vaan mieleen kun olet nyt aloittanut painonpudotuksen niin ehkä se voisi auttaa vastaisuudessa jos kuitenkin alkaa jossituttaa. Meillä oli sen vuoksi taukoa, kun halusin painon alle BMI 27 joka on ilmeisesti se kohta jossa paino ei ole enää huonontava tekijä.

    VastaaPoista
  2. Miulla ei näkynyt plussa yhtään etukäteen eikä päivälleenkäänneses vahvana vaikka odotin kaksosia (joista toinen meni kylläkin kesken). Toivoa on, ja mie todellakin toivon parasta siulle!

    VastaaPoista