torstai 11. joulukuuta 2014

pp13

Pp13, viime yönä tuli aivan karmee menkkakramppi/kouristus...olin varma et vuoto alkaa tai kuolen siihen, ei oo koskaan noin pahasti koskenu. Mitään raskausoireita ei enää ole, mutta vuotokaan ei ala...vahvasti toi crinone pitää vuodon poissa, lugejen aikana tiputtelu/vuoto on alkanu pp12-13.
Eilisen vietin tutkaillen italiaa, sinne kesällä aateltiin matkata. Jonnekin napolin kulmille, mutta mieluummin joku pienempi kaupunki/kylä....mä niin ootan jo tota matkaa.

5 kommenttia:

 1. Mekin harkittiin Napolin seutua. Siellä oli joku pienempi matkakohde lähellä Napolia, jonka nimeä en muista. Sitten kuitenkin löydettiin edullinen ja hyvä äkkilähtö Sisiliaan Naxokseen ja lähdettiin sinne. Otettiin kaikki mahdolliset retket mitä viikkoon mahtui ja nautittiin sydämemme kyllyydestä. Ruoka oli aivan mielettömän hyvää ja maisemat mahtavia. Lihosin reissussa monta kiloa, enkä toipunut siitä koskaan. :D Se ruoka vaan oli niin taivaallista, ettei sitä voinut vastustaa, kaikista jäätelöistä ja leivoksista puhumattakaan! Reissun jälkeen olis pitänyt ottaa ryhtiliike, mutta ei pystynyt. Siitä on nyt 4 v kun oltiin siellä. Ruuan takia pitäisi päästä toistekin Italiaan. Missään muualla en ole saanut niin hyvää ruokaa.

  VastaaPoista
 2. Haa! :) mulle kävi ihan samoin! Oltiin Italiassa ja on ollut elämäni ruokakulttuurisesti paras matka! Lihoin pari kiloa enkä koskaan päässyt niistä eroon muyät oli sen arvosta. Tiramisut, punkkulasit, ne pizzat, pasta bologneset.. Ah :) :) ja toki maisemat oli unohtumattomat. Viinitilat, Alpit, laaksot, rannikko, meri.. Oi ihanan matkakohteen olette valinneet, ihana juttu mitä odottaa. :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon kanssa aivan Italia-fani. Ollaan oltu siipan kanssa nyt kummatkin muutaman vuoden sen maan pauloissa. Meillä on kokemusta Gardajärveltä ja sen pikkukylistä. Gardajärvi on kaunis ja ne pikkukylät on herttaisia! Osa suorastaan mykistävän kauniita. Viime kesänä pisti siellä silmään, että siellä on paljon turisteja koko perheenä; pienet lapset mukana ja myös koiria. Eli sitten tulevaisuudessakin se sopii matkakohteeksi meille kaikille... ;) PS. Itse olen tällä hetkellä ivf-hoitojen kanssa paussilla, ja sitten ensi vuoden puolella jatkuu. Takana yksi insssi, ivf:n tuoresiirto ja yksi pas. Valitettavasti tuloksettomia kaikki...

  Mutta; Italiaa voin suositella lämpimästi. Ja jos oikein lämpimästi siellä haluaa lomailla, niin sit parhain on elokuu :D Se saattaa mennä jopa tukalan kuuman puolelle. Kesä-heinäkuu on siedettävämpiä kuumuuden kanssa.

  VastaaPoista
 4. Täältäkin äänen saa Gardajärven seutu, niin kaunista!

  VastaaPoista
 5. Olen saanut sellaisen käsityksen, että etelässä ruoka on parempaa. :) Pohjoisessa on hyvää, mutta etelässä taivaallista.

  VastaaPoista