sunnuntai 7. joulukuuta 2014

pp9

Menkkajomotuksia,  nivuskipuja kävellessä, pahoinvointia ja kuumia aaltoja yöllä, kipeät nännit...lähes kaikki voi johtua crinonesta. Noi menkkajomotukset kiusaa, en tykkää että niitä on, tulee vaan mieleen et kohta alkaa vuoto...ja sit tietenkin holahtaa valkovuotoa(tai mun pidätyskyky on kadonnu) ja kiidän vessaan hysteerisenä...ja oikeesti tuntuu et menkat alkaa hetkenä minä hyvänä :/

En tiiä uskaltaisinko testata huomenna ku on pp10, vai odottaisiko ja eläisin tässä "ehkä olenkin raskaana"-kuplassani pp14 ja verikokeeseen saakka.

10 kommenttia:

 1. Huh kun jännää! <3 mulla tuosta ei ole kokemusta tietenkään,mutta sisko kertoi että joka kerts kun tuli raskaaksi (3 krt, 3 lasta) oli aina niin kovat kuukautismaiset kivut ettei edes menkkojen aikaan. Toivotaan nyt niin hirveästi että kyytiläiset siellä on lujasti mukana!!!<3

  VastaaPoista
 2. Toivon niin, että sielä oltaisiin raskaana. Kuulostaa ainakin hyvältä !
  Silloin kun olin hetken aikaa raskaana niin oli kuukautismaiset kivut ennen kun plussan testasin ja just valkovuotoo jonka takia kävin varmaa viiden minutin välein vessassa tarkistaa tilanteen. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollu molemmissa raskauksissa noita menkkajomotuksia ennen ja jälkeen plussan. Ekassa (luomu) tuli ihan kirkasta veristä kiinnittymisvuotoa ja samassa pamahti tissit tosi kipeiksi. Pahoinvointi alkoi kaksi päivää plussan jälkeen. Tokassa (icsi) tuli rusehtavaa kiinnittymisvuotoa ja tissit oli kipeät ja turvoksissa päivän. Olinkin varma,että kiinnittymisyritys oli, mutta epäonnistui. Yllätys olikin suuri, kun lääkäri sanoi, että vahvasti olen raskaana :) Pahoinvointi alkoi viikko plussan jälkeen. Ja tuota valkovuotoa oli molemmissa. Kuulostaa hyvin tutulle tuo hysteerinen vessassa ravaaminen :)

  Jännitän kyllä ihan hirmuisesti teidän puolesta ja toivon sydämestäni teille onnistumista nyt :) Olen pidemmän aikaa lukenut sun blogia ja ihailen sitä, miten olet kaiken paskan jälkeen noussut jaloillesi ja löytänyt positiivisia asioita elämääsi. Että olet ollut vahvempi kuin vastoinkäymiset etkä ole antanut lapsettomuuden nujertaa. Hyvää joulun odotusta sinulle :) Laura

  VastaaPoista
 4. Kyllä jännittää teidän puolestanne...ehkä se vähän aikaisemmin testaus voisi valmistella lopullista tulosta varten, koska kuitenkin vaikka testissä ei vielä mitään näkyisikään niin silti se ei vielä ole lopullinen tuomio eli kaikki on edelleen mahdollista. Alitajunta saattaisi jäädä kuitenkin työskentelemään jo sen hyväksi, ettei testauspäivänäkään tule sitten välttämättä sitä positiivista tulosta. Tällä ajatuksella olen itse aina testaillut jo hyvissä ajoin (todella liian aikaisinkin jo). Olen siis halunnut valmistautua pikku hiljaa siihen pahimpaan. Tosin itselläni ei koskaan oireina ole ollutkaan kuin menkkajuilimiset, joten toivokaan ei ole noussut ihan älyttömyyksiin, mutta sen verran kuitenkin sitä ehtii toivoa, että pelkurina en ole uskaltanut jättää testausta siihen kohtalokkaaseen joko tai - päivään... Olipas sepustus. Mutta ymmärrän kyllä tunteesi ihan täysin. Voimia ja onnea. <3
  -Tuulia

  VastaaPoista
 5. Kovasti pidän peukkuja, jospa siellä nyt ollaan raskaana! :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on molemmissa alkaneissa raskauksissa ollut ihan tosi vahvat tuntemukset, että menkat alkaa ihan just.

  VastaaPoista
 7. Mulla oli kanssa alkuraskaudessa jatkuvat jomotukset ja kramppaukset päällä. Siksi koko plussa tuli ihan puskista, olin varma epäonnistumisesta. Alkuraskaus tuntui ihan samalta kuin alkavat kuukautiset (olkoonkin, että kyseessä oli tuulimuna/kkm).

  Voi kunpa teillä nyt tärppäisi!

  VastaaPoista
 8. Mullakin oli kauheat menkkakrampit. Ajattelin että Luge estää punaisen kraanan aukenemisen, että muuten varmasti alkaisi välittömästi. Noita kramppeja ei ole nega-siirroissa ollut. Olin juuri noiden kuukautiskipujen takia aivan varma negasta.

  VastaaPoista
 9. Minä toivon niin kovin että siellä tulisi plussa, oikein vaikka tuplastikin! Tarrasukkia toivon pienille, oikein kovin.

  VastaaPoista
 10. Toivon teille niin kovasti plussaa! Tarrasukkia niille pikkuisille <3

  VastaaPoista