perjantai 5. joulukuuta 2014

pp7

Menkkajomotukset alkoivat viime yönä, heräsin siihen ku tuntu et kohtu tekee kuolemaa...nivuskipujen luulin kadonneen, mut siellähän ne edelleen mua kiusaa. Tissit sentään ei ole niin kipeät kuin aiemmin...ehkä? Jännä muuten et aiemmissa hoidoissa rinnat on turvonnu ihan järjettömästi, nyt sitä ei ole...liekkö jopa kutistuneet :o
Eilen sain järjettömän kiukkukohtauksen miehelle ku söi pari karkkia ennen ruokaa ja meinasin itkuun pillahtaa ku leipomukset meni pilalle...perus pms-sekoilua tuo kyllä on. Ärsyttää kun mikään ei varmasti kerro mitään, sen verran vahvat hormoonikoktailit on kropassa ja toisaalta menkkojen tulokin voi kaikenmoista tehdä. Tietenkin toivon parasta, mutta pelkään että hiipuvat oireet kertoo toista...

Jännittää aivan hirveästi, jotenkin sekin tekee tästä jännää kun kuitekin kyllähän tää hoito kaikinpuolin suunnan meidän elämälle antaa...joko se onnistuu ja alamme valmistautua vauvan tuloon tai se ei onnistu ja alamme valmistautua siihen vaihtoehtoiseen tulevaisuuteen. Jokseenkin surullinenkin fiilis on välillä kun tietää että tämä on sitten tässä...viikon päästä sitä ollaan menossa uutta kohti kävi miten kävi.

Ja ihana huomata miten moni täällä jännäilee meidän kanssa <3

5 kommenttia:

 1. Toivon sydämestäni että kaikki, positiiviset ja negatiiviset oireet johtuisivat tärpistä. <3

  VastaaPoista
 2. Se on muuten jännä huomata, miten moni blogia seuraa. Minullekin tulee aina yllätyksenä, kuinka moni jaksaa tukea sillä hetkellä, kun sitä eniten kaipaa.

  Toivon niin kovin, että teitä nyt onnistaisi <3

  VastaaPoista
 3. Juu täällä jännätään mukana <3

  VastaaPoista
 4. Täällä jännäillään itse samassa tilanteessa. Minulla siirrettiin 5 päiväinen alkio tiistaina ja testi olisi ensi keskiviikkona. Todella jännittävää seurata toisen samassa vaiheessa olevan tuntemuksia. Ihan vastaava tilanne meillä ei kuitenkaan ole, koska tämä oli vasta ensimmäinen ivf tuoresiirto. Tsemppiä viimeisille piinapäiville! Täällä myös peukut ja varpaat pystyssä plussaa odotellessa!

  VastaaPoista