keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uuden vuoden lupaus

Ensi vuonna en murehdi lapsettomuutta, vaan nautin elämästäni. Lupaan kokeilla uusia asioita ja ehkä opetella uuden kielen. Yritän löytää elämääni tasapainon ja toteuttaa haaveitani. Lupaan poistua mukavuusalueeltani, pelätä vähemmän elämää...ja jos tipahdan korkealta ja kovaa, niin nousen ylös ja opin virheistäni enkä luovuta, tapahtui mitä tahansa!
Lupaan kasvaa ihmisenä ja yritän unohtaa katkeruuden.

Toivon, että vuosi 2015 on hyvä minulle, sillä aion nauttia siitä

ai niin gyne soitti, pääsin sitten vihdoin laparoskopiajonoon...eihän siihen vaadittu kuin kolme epäonnistunutta hoitoa ja kohtuullisen monta päivystyskäyntiä kivun vuoksi...mutta en valita...tää on uusi minä, se joka ottaa asiat vastaan sellaisenaan. Lisäksi seuraavien kuukautisten jälkeen aloitan orgametrilin syönnin ja syön niitä hamaan tulevaisuuteen...ei tullut sovittua miten kauan :D

3 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta! Vois itsekin tehdä samanmoisen lupauksen ja muutenki korjata asennetta ja päättää olla masentumatta lapsettomuuden takia. Kiva kun jatkat kirjoittelua! Miten sulla on ollu aiemmin - yritin etsiä sun blogista mutten äkkiä löytäny, että onko sulle tehty laparoskopiaa aiemmin? Missä sulla endoa on? Mulla oli kohdunkannattimissa ja lantiolla molemmin puolin sekä virtsarakon päällä mut ovariot oli vapaat ja kaikki endo saatiin pois, luokitus oli lievä endometrioosi, onko sulla tehty jotain luokitusta vaikeusasteesta?

  VastaaPoista
 2. Ei oo tehty laparoskopiaa aiemmin, endoa varmasti on munasarjoissa kun siellä se kystakin on...nyt sit jännäillään mitä sieltä lisäks löytyy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, hyvä kun pääset vihdoin laparoskopiaan, toivottavasti et joudu kauaa odottamaan ja jos jotain löytyy ja sais sen pois..

   Poista