torstai 9. elokuuta 2012

Pohdintoja

Olemme viime viikkoina mieheni kanssa puhuneet mahdollisuudesta olla lapseton...vapaaehtoisesti lapseton...voimmeko koskaann olla vapaaehtoisesti lapsettomia, kun kuitenkin vielä ainakin toistaiseksi pienimuotoisesti yritetään ja jos päädytään siihen että yritys jää vain clomeihin eikä mennä rajumpiin hoitoihin. 

Siis voiko monta vuotta yrittänyt pari olla vapaaehtoisesti lapseton, jos jossain välissä päättää että antaa asian olla, meillä on hyvä kaksin...vai mitä hittoa me olemme. En kuitenkaan halua loppuelämääni olla Lapseton, se jota surkutellaan kun ei ole äidiksi tullut. 
Ja tällähetkellä haluan ottaa elämäni haltuun ja päättää itse olenko lapseton vai en. Siksi yritys ei ole enää pakonomaista, seksi on mukavampaa ja olokin rennompi. Mitään ei ole pakko tehdä, eikä mikään ole vielä varmaa ja lopullista...sillä mehän vain yritämme ;)


I'm bulletproof, nothing to lose
Fire away, fire away
Ricochet, you take your aim
Fire away, fire away
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium

4 kommenttia:

 1. Mä koitan välttää myös toivoa ja stressiä. Touhuillaan touhuamisen ilosta, eikä vaan lapsen saantia varten. En ostele testejä, enkä odota edes hoidoilta mitään. En edes tiedä vielä haluanko niihin. Tänään en halua.

  Lapsettomuusuteluihin olen alkanut vastaamaan suoraan. Ihmiset menee nikolai, kun sanoo että me ei saada lapsia. Sitten pahoitellaan. Vastaan vaan normaalisti ettei haittaa, on ihan jees olla epäonnistunut naisena. En tietty ihan kaikille noin sano, mutta ihmisille joihin uskallan luottaa ja jotka kestää näpäytyksen.

  VastaaPoista
 2. Nikolai =hämilleen (argh vihaan kännydatausta ja ennakoivaa tekstin syöttöä)

  VastaaPoista
 3. Minulla on vähän saman tyyppisiä aatoksia tällä hetkellä. Ei tunnu kovin houkuttelevalta lähteä hoitoihin, ennemmin tavallaan annan periksi ja luotan, että luonto toimii niinkuin pitääkin. Clomit minullakin käytössä ja se saa toistaiseksi riittää. Ei ne lapset ole kuitenkaan ainut asia elämässä, onhan sitä paljon muutakin. Vaikkakin haluaisin äidiksi joskus tulla ja muutenkin kasvattaa perhettä, täytyy kuitenkin pysyä positiivisena ja rakentaa elämän muita osa-alueita. Lapsettomuus kuitenkin myös mahdollistaa paljon muuta sisältöä elämään. Näin ainakin tällä hetkellä haluan ajatella.

  Tiki: Aika hyvin muuten näpäytetty :D

  VastaaPoista
 4. Vähän samoja ajatuksia on myös täällä. Ollaan miehen kanssa jo suunniteltu elämää myös ilman lapsia ja sekin elämä näyttää mukavalta. Silti haluttiin nyt selvittää se, että voidaanko saada vauva hoidoilla ja sitten kun se kortti on katottu, niin voidaan rauhassa suunnitella elämää sen mukaan. En näe syytä siihen, miksei viihdyttäisi ihan kahestaankin :)

  Ollaan siis oltu neljä vuotta ilman ehkäisyä ja ensimmäisen yritysvuoden jälkeen söin kahteen kiertoon clomeja, mutta hoitovaste oli melko huono. Nyt tänä kesänä ollaan taas aloitettu hoidot julkisella ja nyt on toinen pistoskierto menossa. Selvää syytä lapsettomuuteen ei ole. Haluttiin alottaa hoidot nyt, ettei tarvi elää enää yhtään vuotta jossitelleen, että entäs jos.. Katsotaan mitä tapahtuu, mutta inseminaatiota pidemmälle mekään ei olla valmiita menemään..

  Oon onneksi vielä sen verran nuori, ettei ainakaan vielä ole hirveesti tullut uteluja lapsen hankkimisesta.

  VastaaPoista