Meitä

Feeniks ja Mister Feeniks..kumpikin jo hyvällä vauhdilla keski-ikäistymässä. Suhteen alusta asti ollut selvää, että lapsia haluamme...ei vaan näin vaikeaa matkaa odotettu, vaikka endometrioosin tiesinkin vaikeuttavan asioita (aivan alkuaikoina murulle "vitsailin" että olisko hän mun kaa, jos en lapsia saa? No näin sitten kävi...onneksi on mukana edelleen). Yhteistä tietä on takana kuutisen vuotta, ja kolmas hääpäivä lähenee <3

Minä opiskelen sairaanhoitajaksi ja suunnitelmissa olisi ehkä joskus kätilöksi jatkaa, opinnot aloitin 2012 ja valmistua pitäisi 2015...taitaa nuo opiskelut harjoitteluineen ja opinnäytetöineen vilahdella kirjoituksissani enemmän tai vähemmän. Vapaa-aikanani luen (nykyisin enempi vaan tota alan kirjallisuutta), lenkkeilen, valokuvaan, kokkaan ja leivon (näitä enempi ja vähempi vegaanisena nykyään)...ja leffoja rakastan (ihanaa pakoa todellisuudesta). Ai joo mulla on pahatapa haalia (ostaa) dvd- ja bluray-leffoja ja sarjojen tuotantokausia.

Talouteen kuuluu myös kaksi koiraa, iso E ja pikku U, E haettiin meille lehti-ilmoituksen perusteella 2010  ja pikku U lensi luoksemme 2012 espanjasta. Rakkaat karvakasat, pikkutihulaiset...sekarotuiset rakkimme <3

Tykkään sisustaa asuntoamme, vaikka haluankin taas vaihteeksi muuttaa...haaveilen omasta pihasta ja saunasta. Kalusteet ja matot yritän käytettyinä hommailla, muutenkin yritämme elää mahdollisimman luontoa säästäen...autoa emme omista, kuljemme kävellen tai julkisilla...joskus vanhemmiltani lainaamme autoa (kaipa mä jonkinasteinen itu-hippi olen). Jos joskus lapsia saan, niin (hieno) suunnitelmani on käyttää kestovaippoja ja edelleen kulkea julkisilla ja kävellen (saa sitten nähdä miten onnistuu...)

Ja lopuksi, minä todella toivon että joskus tämä blogi päättyy siihen että saan lapsen...joko biologisen tai adoption kautta. Ja toivottavasti myös haaveeni omakotitalosta maalla myös totetuu (tämä kyllä sitten vaatii oman auton hankkimista ja näin ollen sotii mun ituhippiaatteitani).

Ai joo...mä myös ihmettelen miten jotkut uskaltaa ostella jemmaan lastenvaatteita yms...itse en ole ikinä uskaltanut, ehkä sitten adoptiota odottaessa. On meillä laatikollinen siskon lasten vanhoja vaatteita mun vanhempien vintillä, mutta mitään en ole toistaiseksi ostanut.

1 kommentti: