sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Lokakuu

Syksy etenee kauhealla vauhdilla ja välillä tuntuu etten itse pysy perässä, opintojen kanssa aika menee kuin siivillä. En ole ehtinyt miettimään lapsettomuutta tai mitään muutakaan, pitää oppia niin paljon uutta ja hyvä niin. Keväälle on harjoittelupaikka varattuna ja ensimmäiset tentit on edessä, joten puuhaa riittää. Päädyimme kuitenkin siihen ratkaisuun että käymme hoidot läpi ja yritämme "loppuun" asti, vuoden loppuun mennään nyt ilman mitään hoitoja tai stressiä koko asiasta, sitten jonoihin ja katsotaan mitä tapahtuu.

Helppo olla kun ei stressaa...tai ainakaan tuota lapsettomuutta tällä erää, kyllähän minä luonnostani stressaan vaikka mitä, mut toistaiseks jätän tuon yhden sanan stressaamatta.

Pikkuisen olen alkanut jo joulua suunnittelemaan, koska eihän sitä koskaan voi liian aikaiseen aloittaa...harkinnassa on ostaa joulukuusi tänä vuonna, kotoa löytyisi sopiva nurkkakin sille. Edelleen rakastan joulua ja näköjään joka vuosi aloitan vaan aiemmin joulunsuunnittelun, mutta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja tänä vuonna haluan että kotimme näyttää ja tuoksuu joululta. Sellaiselta kodilta, jossa olisi hyvä viettää ensimmäinen joulu pienen vauvan...ja kyllä se toivo vielä minussa elää, ehkä vuoden päästä meitä on kolme ja vietämme ensimmäistä joulua vanhempina.

1 kommentti:

  1. Mullakin on joulu jo käynyt pari kertaa mielessä, mutta en sentään vielä ole sitä sen kummemmin suunnitellut :D Joulu on kyllä vuoden paras aika!

    VastaaPoista