tiistai 13. marraskuuta 2012

Hiljaiseloa

Minä olen viimepäivät...ja viikot keskittynyt opiskeluun, joten on bloggailut jääneet. Mutta vähän nyt kuulumisia täältä kirjojen ja ryhmätöiden keskeltä, ensinnäkin ensimmäisestä tentistäni tulla paukahti 4, hyvä minä! Ja ensimmäisestä isommasta ryhmätyöstä saatiin loistoarvostelut, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Pari päivää ollaan hiukan leikitelty ajatuksella pikku k:sta ja mitenkä raskaus ja vauva-aika voitaisiin sitten yhdistellä mun opintoihin. 

Olen siis nyt jo suunnitellut että miten toimin jos oikeasti vaikka tulisin raskaaksi heti vuodenvaihteen jälkeisestä kierrosta (miten tässä taas kävi näin, että päästin itteni näin pitkälle haaveissani...?) Suunnitelmat siis on valmiina, lähiviikkojahan mulla on vain noin kerran kuukaudessa, loput ajasta opiskelen kotona ja ensi kesältä äitini jää vuorotteluvapaalle, joten mummohan sen voi lähiopiskeluviikolla nyyttiä hoitaa päivisin, eli kaikki on ihan hoidossa ;) vain se nyytti puuttuu...

Mutta haaveiluiden ansiosta sain itseani niskasta kiinni ja soitin gynelle aikaa, jotta saisi nuo kivut kuriin ja asiat etenemään...ja yllättys yllätys huomenna sitä mennään lääkärille ja toivotaan parasta ettei tässä nyt leikkuriin lähdetä (itse pelkään että toi endometriooma on nyt kasvanu tai tehny jotain outoa, kun kaikki muut kivut on kadonnut, ainoastaan kylki on munasarjan kohdalta kokoajan kipeä) ja samalla saadaan vähän jatkoa sovittua.


Mitäs vielä, kuntoilut aloitettu, hiukan hitaammin kun oisin halunnut...salilla on tullut käytyä, mutten ole tarpeeksi kokeillut noita ryhmäliikuntatunteja, joten torstaille ja perjantaille varasin sitten muutamat tunnit (ensin kunnon hikoilua/lihaskuntoilua ja perään sitten venyttelytunti) jospa tämä tästä lähtisi pyörimään (ja jospa minä muistaisin sinne heiaheiaankin jotain merkkailla).


Tämmmöisiä tälläkertaa, huomenna lisää sisuskalujen tilasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti