keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Uusi alku ja vanhan loppu

Viime vuodet olen ollut jumissa, vaikka olen voinut hyvin ja elämä oli alkanut lapsettomuudesta huolimatta voittaa...tai alkaa uudestaan. Silti tunsin olevani vankina elämässäni. Tästä johtuen lopulta muutin pois, hain eroa ja aloitin elämäni yksin.
Ensimmäisen kerran vuosiin tunsin hengittäväni vapaasti, olevani oma itseni ja vapaampi kuin vuosiin. Samalla myös tajusin, että meidän suhteessa ainut yhdessäpitävä "voima" oli lapsettomuus, sitkeästi jatkoimme yhdessä vaikka mitään yhteistä ei ollut...Ei yhtään mitään.

En tiedä mitä nyt teen blogin kanssa (vaihteeksi), sillä ei minulla oikein ole tänne enää mitään sanottavaa. Uusi elämä on vienyt mukanaan ja tuonut uuden ihmisen elämääni, enkä häntä tähän suohon halua sotkea. Ja ennenkuin kysytte, olemme keskustelleet lapsista ja olen kertonut ettei niitä tule, eikä tulisi vaikka saisinkin...En enää lähde siihen yritysrumbaan. Kaipa nämä sitten ovat jäähyväiset teille kaikille, sillä tämä osa elämääni on nyt historiaa ja sinne saa jäädäkin. Uutta blogia olen pohtinut, ehkä matkailusta, ehkä elämästä lapsettoman...Sillä kirjoittamista kaipaan.

8 kommenttia:

 1. Kaikkea hyvää sinulle. Olen seurannut blogiasi pitkään ja saanut teksteistäsi vertaistukea!

  VastaaPoista
 2. Hei! Voimia sinulle! Minäkin olen saanut teksteistäsi tukea! Toivottavasti jatkat kirjoittamista ja linkität uuden blogisi tiedoksemme! Onnea uudelle vuodelle 2017!<3

  VastaaPoista
 3. Suuria mietteitä, suuria muutoksia. Onnea on, että olet löytänyt oman tiesi. Olet rohkea! Onnen hetkiä ja ilon retkiä tulevaan vuoteen :)

  VastaaPoista
 4. Toivotan sinulle hyvää jatkoa! Olen seurannut matkaasi vuosia, itse erilaisessa elämäntilanteessa, välillä sydän täynnä tuskaa, viime aikoina onnellisena siitä että olet löytänyt oman tapasi elää elämääsi. Onnea matkaan! Minäkin toivon, että kerrot mahdollisesta uudesta blogistasi, vaan ymmärrän kyllä senkin jos haluat aloittaa ihan puhtaalta pöydältä.

  VastaaPoista
 5. <3 Ikävä tulee, jos et jatka kirjoittamista. Tee niin kuin itsestä parhaalta tuntuu. Voimia Uuden edessä. Koskaan kun ei tiedä mitä eteen tulee. Toivon sinulle joka tapauksessa Onnea ja Iloa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos siitä, että olet jakanut matkaasi kanssamme! <3 Iloa ja onnea tulevaan!

  VastaaPoista
 7. Hei kiitos blogikirjoituksestasi sain siitä itselleni voimaa ja huomasin että en ole yksin lapsettomuuskriisin kanssa kun saan jakaa sitä muidenkin käyttäjien kanssa jatka ihmeessä kirjoittamista ja minunkin blogia saa seurata

  VastaaPoista
 8. Moi! Mitä sinulle kuuluu? Aurinkoa kevääseesi! :)

  VastaaPoista