torstai 30. elokuuta 2012

Ärsytys

Vaikka olenkin sinänsä sinut oman tilanteeni ja raskautumisen vaikeuden kanssa, niin edelleen en pysty lukemaan blogeja, joissa kerrotaan raskautumisista...varsinkaan niitä, joiden ensimäisissä teksteissä tuskaillaan sitä miten vaikea on raskautua (kun ollaan yritetty kolme kuukautta eikä mitään tapahtunut) tai niitä, joissa oltiin sovittu miehen kanssa että yritys aloitetaan tulevana talvena ja kabum ollaankin raskaana heti...itseasiassa nämä jo ottaa päähän siinäkin, että usein tommosia "ihmeraskauksia" kun ei satu (varsinkin jos ehkäisy on kunnossa) ja näissäkin parissa blogissa on selkeästi kyllä käynyt ilmi ettei nainen/tyttö ole niitä pillereitä syönyt vaikka asia niin sovittiin. 
En pysty käsittämään tuollaista moraalittomuutta ja valehtelua parisuhteessa, miten voi olla miettimättä mitä tuollainen teko selvitessään tekee suhteelle ja lapsen ja isän suhteelle, jotenkin en usko että valheella voidaan mitään pitää kasassa tai rakentaa. Välillä en ihmettele ollenkaan että meitä naisia pidetään kieroina ja juonittelevina.

Tulipas kauheaa moralisointia, mutta oikeasti ottaa pannuun tommoset tapaukset...ja se ettei ne rehelliset aina saa lapsia, vaikka kummatkin vanhemmista niitä haluaisi :(

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä kaikesta tästä olen minä! Ärsyttäää!

    VastaaPoista
  2. Jep, jep! Käsittämätöntä. Olen aina miettinyt miten kukaan pystyy elämään itsensä kanssa tuollaisen jälkeen. Miten toiseen pystyy enää koskaan luottamaan?

    VastaaPoista