lauantai 2. maaliskuuta 2013

hullutuksia

Eilen varattiin ensi syksyn harjoittelupaikat(jobstepin kautta meillä varataan) joten aamulla oli jännitystä ehdinkö varata paikan, jonka haluan ja ehdin!
Seuraavana sitten kalenterin kanssa laskemaan, että jos raskaudun tästä kierrosta niin osuuko laskettu aika harjoittelun kohdalle...ja tadaa jos onnistumme nyt niin laskettu aika olisi viisi viikkoa harjoittelun päättymisen jälkeen ja noin neljä viikkoa ennen joulua...eli meillä on pieni mahdollisuus jouluun pikkuisen kanssa... voi kun nyt tärppäisi :)
Toisaalta jos onnistumme "vasta" seuraavasta kierrosta tulisi joulusta varmasti elämämme jännittävin joulu :D

Päätin etten tämä kierrossa tikuta ovulaatiota,luotan tuuriin ja siihen että seksiä tulee tarpeeksi paljon näinä ns. kriittisinä päivinä ja niiden ympärillä...toivotaan taas parasta, varaudutaan kuitenkin huonompaan...ja jännitetään niin pirusti!

1 kommentti:

  1. Hei, täältä kovasti terveisiä ja onnea sekä mieluisan harjoittelupaikan saamiseksi että etenkin tämän toisen asian onnistumiseksi!

    Kuulosti jotenkin ihanan lohdullisesta ja optimistiselta tuo "joulun odotus" : ) Odotan jo nyt kanssasi ihanaa joulua sinulle ja teille!

    VastaaPoista