torstai 28. maaliskuuta 2013

suunnitelmia

Sain kesäksi töitä harjoittelupaikastani, huippua saada välillä hyviä uutisia! Lisäksi päätin varata ajan tatuoijalle toukokuun loppupuolelle Ja hakea sen pitkään suunnittelemani ja himoitsemani tatuoinnin... onpa jotain kivaa tiedossa jos ei positiivisia uutisia tule ;)
Eli kesän työskentelen ja säästetään rahaa, syyskuulla sitten synttärit juhlitaan pariisissa (masukin kera tai ilman) ja syksyn harjoittelun jälkeen ajattelin ilmoittautua kaupungin ja keskussairaalan keikkalaislistoille (lähihoitajan sijaisuuksia) ja näin aloitella uraani sairaanhoitajana.
Minä siis otan elämäni haltuun ja elän sitä, toivottavasti meidän perheemme kuitenkin pikkuisen kasvaisi itsekkäistä suunnitelmista huolimatta...mutta näiden suunnitelmien avulla saan elämääni muutakin kuin ovulaatiot ja kiertopäivät...saan jotain odotettavaa (sen plussan lisäksi)
Clomit on muuten tehnyt minusta ihan hirveän tunteellisen ja itkuherkän...ärsyttävää pihamaa itkuun jonkun biisin takia (bon jovin i'll be there for you...viimeisimpänä)
Tämmöistä tänne kp 9 ja toivottavasti viimeinen kerta tänä vuonna kun kiertopäiviä lasken...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti